Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka seniorů se schází po večerech u sklenky dobré brendy a kvalitního doutníčku, přitom si vypráví staré pověry a soutěží mezi sebou kdo z nich bude mít lepší historku... Jenže řada náhod a neštastných příhod tomu ne(chtělo), aby se odkrylo i jedno jejich dávné tajemství... (Rodriguez)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snímek se může skutečně opírat o několik velice povedených scén a místy skvěle propracovanou atmosféru. Jenže jako celek na mě moc velký dojem neudělal. Je zde spousta zdlouhavých a dle mého názoru i zbytečných scén. Knižní předlohu jsem nečetl, takže nemohu srovnávat. Čím víc se však film blížil ke svému konci, tím mě přestával bavit víc a víc. Dám tomu lehce nadprůměrné hodnocení 60% za již zmíněné některé scény, které jsem si (coby hororový fanda) doslova užíval , pěkné triky a pohlednou herečku. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Duchařský příběh s odstupem času trochu zestárl, působí chvílema naivně a tempo má jak na houpačče (kéž by se film nesl v duchu úvodních a závěrečných dvaceti minut), přesto má atmosféru stále pořádně hutnou, některé lekačky jsou i po letech účinné a nepostrádá kouzlo poctivých gotických hororů ze staré školy. 65%. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Lacný duchársky žvást v ktorom, ako už názov uvádza, si štvorčlenná parta starcov vypráva za dlhých zimných večerov duchárske príbehy. Avšak jedného dňa do ich skupiny prenikne skutočný duch a situácia sa skomplikuje záhadnou smrťou syna jedného člena z tejto skupiny. Treba tým pádom uvažovať v súvislostiach a dopátrať sa ku koreňu tejto nezávidenia hodnej situácie. Ghost Story je veľmi slabý film a tobôž horor, obsahuje totiž žalostne málo hororových efektov. Ale aj keby ich bolo dosť, film by to nezachránilo. Označenie horor v tomto prípade nie je smerodajné, hlavne je to, dalo by sa povedať dráma resp. desná „zívačka“ bez desu. Strata času. 1* za to, že by sa z filmu (pre pobavenie, žiadne dych berúce zábery) dalo vystrihnúť pár momentiek (v trvaní max do 10 min, ináč je to brak) a urobiť tak zábavný klip. Ináč žalostný výkon. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na to, jak seriózně a tajemně uvádějí scény z vyprávěcího sedánku diváka do děje, se scénář až příliš často nechá unášet líčením záhadných stařeckých starostí a z napínavého thrilleru se tak marně pokouší stát příběhem s psychologickým přesahem. Přitom zcela zbytečně, protože tahle velká duchařská historka je skvěle vypointovaná a dostatečně hrůzostrašná. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím přiznat, že po letech tento horror hodně ztratil. Hvězdné obsazení, příhodná hudba, dobrá kamera, zdařilé speciální efekty - mrtvolný duch je stále strašidelný i dnes. Celkově však chybí stupňující se napětí. Mnohé i starší snímky dokážou stále diváka vtáhnout do děje a do konce ho nepustit. Zde se tíživá atmosféra mihne jen několikrát a zákonitě se dostavuje nuda. Hřbitov v mlze, městečko nořící se do šera, starý dům vypůjčený z Psycha, roztékající se mrtvola a natahující se hnilobný spár. Efektní, leč pro celovečerní film nedostačující. Škoda, potenciál na počátku jistě byl, byť rozuzlení příběhu je použito v řadě filmů i knih... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Robin Curtis v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Film je natočen podle předlohy Petera Strauba. (Rainey13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno