Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli je Larry Bishop mizernější herec, režisér nebo scénárista, ale jsem si jistý, že kdyby se nesral do všeho, tak by tahle parta možná splácala dobrý film. Takhle vznikl plytký, rádoby cool blábol, vykrádající své kvalitní bratříčky, ale sám jim nesahá ani po špičku žaludu. Jasně, sraz veteránů zabrnká na strunu nostalgie, ale co se dá dělat, když je to taková sračka. ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Sympatická blbosť na jedno použitie. Bishop sa evidentne chcel pri natáčaní hlavne pobaviť a tak sa vykašlal na nejaký príbeh a tak celý film prešpikoval nabubrelými kecami a rádoby cool pózami. Pózerov tam veru bolo požehnane, v čele hneď so samotným Bishopom. Ale taký Dennis Hopper príjemne potešil, jediný v pohode týpek, ktorý sa na nič nehral. Ale inak je to celkom zábava, hoci to nie je taká jazda, akú by človek po traileri čakal. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// PLUS: možnost vidět Dennise Hoppera a několik dalších známějších tváří, brutalita a občas dost drsné scény MÍNUS: přišlo mi že režisér nevěděl jak s dějem a s herci naložit, občas film stojí na místě, prostě očekávání byla větší./// Shrnutí: Někdy očekávám dost, ale nepotřebuji moc abych se bavil. Tentokrát mě film spíš nudil a připadal mi podivný. Dokáži si představit, že někdo bude spokojený, komu stačí motorky, ženský a drsný keci. Kdo hledá poutavý příběh a nějak se vyvyjející děj, musí zaparkovat motorku jinde./// Celkem 42%/// ()

movie 

všechny recenze uživatele

Na HELL RIDE jsem se upřímně těšil, ale nebylo na co. Výsledkem je břidké, nijak extra natočené (samozřejmě) béčko, které tak tak zachraňuje vtipný Dennis Hopper a Michael Madsen v o číslo větším obleku nasunutým do "kanad". Pokud byste se na HR chtěli podívat jen kvůli vysokému množství zadků a koz, jděte radši ztrácet čas někam jinam. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Quentin Tarantino se mezi režií čas od času připlete k různým projektům, které pak využívají jeho jméno jako hlavní tahák. Podobně je tomu i v případě tohoto neskutečně trapného a nudného béčka, kde se parta dědků (věk se pohybuje v průměru od 40 výš) tváří maximálně tvrdě a nejinteligentnější slovo, které vypustí z huby je "fuck". Nezkušený Larry Bishop, který tento brak režíroval a zahrál si v něm hlavní roli se nejspíš strašně bavil jako všichni zúčastnění ale ve filmu se vůbec nic neděje a nazývat ho akčním je hanbou pro tento populární žánr. Příšerná hovadina. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)
  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)

Reklama

Reklama