Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $213,608Tržby Celosvetovo $390,128Tržby za predaj DVD v USA $1,140,623 //počet predaných kusov 87,790║ tak toto sa nedá ináč označiť ako odpad! odpadov!!! roka 2008, nič horšie som tento rok nemohol už ani vidieť, veď tento film museli robiť bez scenára, po 30minútach som bol tak otrávený, že som to musel sledovať len rýchlou a zbesilou preskáckou v pred a spravil som len dobre lebo dej bol ako z deja vu, stále dookola, len jazda na motorke niekam či nikam, nahaté kocky capajúce sa po baroch či pláži, občas niekto zastrelený guľkou či šípom a toto stále dookola, no od tohto ruky preč! /0%/ hrôza pozerať, ... a že Quentin Tarantino Executive Producer, no je už normálny? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomerne zábavné béčko, ktoré sa na nič nehrá a nesnaží sa byť najlepším filmom. Ide o motorkársku zábavu, plnú drsných výrazov, motoriek, žien, nezbytnej krvi, násilia a hlavne hudby, ktorá sa presne do filmu hodí. Michael Madsen sa narodil presne pre takéto filmy a je to bezpochyby najlepšia postava. Príbeh je vydarený, mnohí si prídu na svoje kvôli drsnému štýlu motorkárov. Veľa filmov o motorkároch som nevidel ale toto je jeden z tých lepších, ktoré som videl. ()

Reklama

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Velké herecké obsazení a ještě k tomu film z produkce Q.Tarantina...Ale vůbec mě tento snímek nezklamal!Jedná se motorkářský film se scénářem který nám sice nic nového nenabízí ovšem má spád a koule!Ona inspirace Tarantina na nás srší komplet celý film ovšem uznávám že skvěle a ne tak moc opsaně jak to dělají jiní režiséři.Skvěle vybrané role psané takřka na míru doplněné opravdu výbornou hudbou velkým soustem dialogů a sexy koček,super motorek,rozmázlejch hlav je přesně to co mi udělalo celkově radost! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Pekelná jízda je vskutku pekelná a já jen přemýšlím, co tím chtěl vlastně Quentin jako producent říci. A jak jsem tak nad tím přemýšlel, napadlo mně, že možná nic. Že si to natočili jen tak čistě pro radost. Z lásky k mašinám, kulaťoučkejm prdýlkám indiánskejch mulatek a také díky těžko skrývané lásce k těm všelijakejm padouchům a desperátům. Asi by to nebylo komplet, kdyby u toho nebyla část jeho party herců a tak tu máme vždy a všudypřítomného Madsena i Carradineho jako obvykle dabovaného skvělým Brabcem... (kdo jej bude dabovat nyní, to věru nevím !). Quentin má rád retrospektivní vyprávění a kdo to už zná, nemůže být překvapen. Ale tady hned od začátku létají roky jak čísla znázorňující litry při tankování na benzínce... A se stejnou rychlostí naskakují i mrtvoly ve filmu. A když už si to motorkářské gangy díky dávné vraždě v rámci pomsty (jak jinak) nevyřizují mezi sebou, nabízí nám tentokráte film k odreagování dostatek kočiček i s těmi jejich všemi zaoblenými zákoutími... Já nejsem motorkář a tak asi dokonale neposoudím všechna ta životní béčka motorkářů co ve filmu padnou, ale abych se se šesti sešel v Šestce na šestsetšedesátšestce v šest, nemusím opravdu bejt ze šestý třídy... :-) . Bylo to ulítlé, bylo to zvláštní, ale líbilo se mi to... A to nemluvím o parádním soundtracku ! Takže já osobně dávám ne za tři, ale za 4 klíčky od bedýnky tam pod kvetoucí opůncií. * * * * ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pekelně drsný, nádherný kozy na každým kroku tohohle filmu a nesmírně kundoidní Leonor Varela, ale kvůli přílišnýmu rozkouskovaní příběhu na jednotlivý moc nenavazující scény to prostě nepůsobí jako celek moc dobře, což je fakt velká škoda a nezachrání to ani oblíbený herci Quentina Michael Madsen nebo David Carradine. Krom toho mi přišlo, že je tady velká snaha o kultovní dialogy, což se občas podaří, ale občas z toho vzejdou blbý kecy. Nicméně konec se hodně vydařil a Vinnie Jones to koupil excelentně. 3,5* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)
  • Ako názvy pre film boli zvažované aj "Pistolero", "The Savage Riders Return", "The Wild Riders", "The Three Victors", a "Route 666 to Hell". (Smok)

Reklama

Reklama