Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Shit 

všechny recenze uživatele

Pekelně drsný, nádherný kozy na každým kroku tohohle filmu a nesmírně kundoidní Leonor Varela, ale kvůli přílišnýmu rozkouskovaní příběhu na jednotlivý moc nenavazující scény to prostě nepůsobí jako celek moc dobře, což je fakt velká škoda a nezachrání to ani oblíbený herci Quentina Michael Madsen nebo David Carradine. Krom toho mi přišlo, že je tady velká snaha o kultovní dialogy, což se občas podaří, ale občas z toho vzejdou blbý kecy. Nicméně konec se hodně vydařil a Vinnie Jones to koupil excelentně. 3,5* ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Partička kolem Tarantina se rozhodla natočil vlastní film a Quentina zapořáhla jako producenta. No ještě že tak, kdyby seděl za kamerou, to by jeho úroveň klesla ještě níž. Tohle je slátanina, ve které se zápletku dozvíme asi dvacet minut před koncem a při rozuzlení vlastně ani nevíme, co v té truhličce bylo. Herecké obsazení hodně dobré, akorát hlavní postava BIshop mi tam vůbec nesedí. Spousta krásných ženských, a pokud je tam nějaká více než 20 sekund, tak je dominantní a svá, přesně taková, jak to má Tarantino rád :-) 2 a půl. ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Najdete tu všechno, co jste chtěli vědět o sloganu „sex, drogy a rokenrol". Pokud vynechám posledních 60 minut, bylo by to za 5*. ____ Na exploatace je Hell Ride akorát nějak moc přemoudřelý. Takhle komplikovaným příběhem nedisponovalo snad ani Memento. Nedosti na tom kdosi modifikoval styl a zasvěceně přimíchal do soudobých grindhouseů atrapy z videoklipů. Jenže tím, jak se film neustále mazlí s divákem, celá forma exploatace měkne a vyprazdňuje svůj smysl. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hodně drsný film, dost povedený film. Q. Tarantino je z toho úplně cítit, ale režie L. Bishopa je též velmi kvalitní. SKvělé herecké obsazení! Moc dobrá hudba. Příběh moc dobrý! Nemusím se více rozplývat. Hodně krve, dost sprostých slov, hodně polonahých žen - nechápu je. Ale příběh fakt dobrý! Nesmím opomenout nádhernou L. Varelu, která kdyby nemluvila, byla by v tom filmu dokonalá. Ale i když mluvila, fakt to jiskřilo! Sexy žena! FIlm na 4* akorát! Díky! ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Moc cool, aby to cool bylo. Moc blbých keců, aby se mi to líbilo. Tarantino ukázal, že jako jeden z mála umí opravdu poutavě kecat o hovně a Bishop je jen levná náhražka, jehož postava mi kurevsky lezla krkem, což neznamená, že bych s ním nechtěl natáčet. Těch žhavých ženských čekajících na přeříznutí tam teda panečku bylo požehnaně. Avšak ani Madsen s nadváhou, přivázaný Carradine, Hopper na prdítku a ani potetovaný a kuší holdující Vinnie Jones nestačili na to, aby mě Bishop něčím vtáhnul doprostřed dění. Nudit se ale nedá, protože je co k vidění. [Přesná stopáž: 80 min] ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)

Reklama

Reklama