Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Foma 

všechny recenze uživatele

Pokud nebudete od tohoto filmu nic čekat, tim myslim třeba i nějakej smysl v dialozích, tak vás možná i bude bavit. Je asi třeba ho brát jako takovou legraci, protože on snad ani nemá pořádnej příběh. Ale když je na plátně Madsen, Hopper atp., tak je to zábava, jsou natolik osobitý a sympatický, že to vlastně stačí. Na Bishopa jsem si musel zvykat, hraje příšerně, tváří se příšerně, ovšem na konci si na to zvyknete a už je snesitelnej. Myslim, že to nemoh´ myslet moc vážně, tenhle film, to by byl úplnej vůl a úplnej vůl by asi do filmu nezískal Hoppera, Carradina, Madsena nebo Tarantina, ne? Má to takový svébytný kouzlo, tenhle paskvil, že jsem mu na to skočil :-). Plus některý záběry, meskalinovej trip, Madsen na motorce atd. jsou docela slušný artefakty :-). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomerne zábavné béčko, ktoré sa na nič nehrá a nesnaží sa byť najlepším filmom. Ide o motorkársku zábavu, plnú drsných výrazov, motoriek, žien, nezbytnej krvi, násilia a hlavne hudby, ktorá sa presne do filmu hodí. Michael Madsen sa narodil presne pre takéto filmy a je to bezpochyby najlepšia postava. Príbeh je vydarený, mnohí si prídu na svoje kvôli drsnému štýlu motorkárov. Veľa filmov o motorkároch som nevidel ale toto je jeden z tých lepších, ktoré som videl. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dobře, tak tam burácí motorky, na všechny strany mečí kozy a padají rádoby drsné věty, to vše v množství větším než velkém. Ale co jako?? Vždyť je to totálně o ničem! Žádná akce, motorky nepřekročí rychlost 35 mil/hod., všechno je to utahaný a prostě moc namachrovaný. Název slibuje pekelnou jízdu. Sorry, ale žádný peklo a už vůbec ne jízdu jsem neviděl. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Jakoby tarantinovská motorkářská komediální gangsterka má ambice, ale kromě pár povedených scén (nebo spíš záběrů) působí hodně vyčpěle. Dialogy jsou absurdní v tom šptném slova smyslu, nemají Tarantinův typický švih a šustí papírem. Potenciál byl, ale minimálně z poloviny nedokončený scénář ho promrhal. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Larry Bishop .. Moto zabiják ___ Pekelně zlý, vlhký sen o motorkách, společenství, pokladu, násilí, sexu, krvi, kundičce a poprsích na n-tou. Kravina. Jediné, v čem si nejsem jistý, je bezvýznamná otázka, kde je Larry Bishop nejslabší - jako herec, scenárista nebo režisér? Dobrý není ani v jednom. Copak Tarantino, kamarád nekamarád, nečte scénáře, než jim je začne produkovat? Doufám, že tohle není jeho současná výše laťky - to bych si nad Inglourious Basterds mohl nakonec hodně poplakat.. Kvalitní je ještě herecké b-obsazení i ta zvolená hudba, jenže táák nudná mikro zápletka, dosebezahleděnost, debilní, nikam nevedoucí žvanění a urputně marná snaha o cool styl bez vlastního nápadu (= vykrádání) stvořila jen další mizerný grindhouse pro jednadvacáté století. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • David Carradine odmítnul roli po přečtení scénáře. Larry Bishop jeho roli přepsal a přesvědčil ho, aby ji vzal, protože ji bude moci natočit za jeden den. (don corleone)
  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)

Reklama

Reklama