Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (620)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Scary movie V ničím nepřekvapilo. Opět se jedná o značně přepálenou parodii, která si utahuje i sama ze sebe. Velkou nevýhodou je značná podobnost s filmem Pár nenormálních aktivit, kdy jim tento film takřka vypálil rybník. Návrat hlavních postav se nekoná a Charlie Sheen má zde opravdu směšně malou úlohu, což je škoda. Ze začátku jsem chtěl dát odpad, pak jsem se ale začal bavit a celkem i smát. I tak je to však pro mě nejhorší díl série, přece jen tomu něco chybí...50% ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Je poměrně zajímavé, nakolik se Scary Movie stalo sérií, ve které už nelze očekávat parodii ostatních filmů, ale spíše přenesení vlastních žánrových postupů, zavedených ve třetím díle, do jakéhosi parodizačního rámce. Pátý díl má stejné problémy jako ty předchozí, od začátku působí značně vyčpěle, neobsahuje žádné dobré nápady, spíše se snaží vytěžit ze značky, kterou série stále má, a nepůsobí komplexně. A v neposlední řadě to bohužel není ani vtipné. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Debilové cha cha úvodní scéna mě dostala. CITÁT - Tady se není čeho bát......... Hlavně hláška - Budou tam prachy, děvky a......žralok. Pětka paroduje převážně film Mama, ale je zde několik střípků z Planety opic, Černé labutě nebo Paranormal activity. Samozřejmě že nesmí chybět fekální humor a jídelní scény. To, co mě celkem vadí je však součástí celé série. CITÁT - Já vám ukážu vášeň!!!!....... Byl jsem překvapen, že to má celkem hlavu i patu a kdo chce najde si tam ty své scény, kterým se zasměje. CITÁT - Večer ho napadla kuchyně......... DIALOG: JODIE (Ashley Tisdale) - Něco ho táhlo ven a on řval Mamá. DAN (Simon Rex) - To si taky nepamatuju. JODIE - Omldlel si. DAN - To si taky nepamatuju. JODIE - Hele v tom domě prostě něco je. DAN - To neva, hlavně že se milujem.......... CITÁT - Našel jsem obvaz. Na hlavě.............. Mejdan čističů bazénů mě rozesmál. A scéna okolo 60 minuty je opravdu brutální. CITÁT - Adunda!!!........ Takže já se celkem bavil. Není problém tomu dát 60%. Závěrečné titulky ještě přinesou nepovedené a vystřižené scény. Trochu humoru na samotný konec. CITÁT - Tak si svou Planetu ještě chvilku užívejte........ Malé cameo si ve filmu zahraje Mike Tyson. CITÁT - Měl jsem zlej sen - démoni, opice....černá labuť............ ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli se do rozpočtu započítávají i drogy a alkohol, který se spotřeboval v průběhu filmu. Samozřejmě nehodlám hrát zklamaného. Já se bavil velmi. Nejvíce v počátcích filmu a humoru postupně ubývalo a ubývalo, ale neskončilo to tak, že bych se v závěru snad nudil. To vůbec ne. Stopáž nebyla přemrštěna a máme na světě jednu z nejvtipnějších komedií, jakou jsem za poslední dobu viděl. Na tento snímeček jsem opravdu dlouho čekal a mnoho od něj očekával. Moje očekávání se mírně snížila, když jsem si přečetl pár řádků zdejších zvratků. Vůbec se nebojím tento díl zařadit vedle prvního a druhého, co se vtipnosti týče. Viděl jsem snad úplně všechny parodované filmy a bavil jsem se. Nejednoho zdejšího hodnotile hrozně nasralo, že film nemá pořádný děj. Zřejmě je to z toho důvodu, že neviděl právě většinu parodovaných filmů. Tvůrci zde skáčou od jednoho filmu k druhému velmi rychle - tedy většinou. Je tu i pár nosných filmů, které mají prostor mnohem větší. Velmi milou roli si střihl i feťák Charlie Sheen, neboť peníze na kokain se neshánějí úplně snadno. Moje hodnocení bude poznamenáno tím, že už jsem dlouho neviděl pořádnou komedii, takže tady hodlám trošku přidat. Nicméně vážně jenom trošku. Přesně to, co jsem od filmu chtěl jsem dostal. 4* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Vo filme je parodovaná aj hororová snímka Evil Dead (2013), ktorá si odbila premiéru v amerických kinách len týždeň pred Scary Movie 5. Tvorcovia vychádzali iba z jej traileru. (ShortyIC)
  • Přibližně v čase 34:19 si můžeme všimnout, že je zrychlený čas. Jenže zatímco v ložnici Jody (Ashley Tisdale) a Dana (Simon Rex) je zrychlení vidět, Maria (Lidia Porto) žehlí a luxuje pomalu, přestože v její scéně by měl být čas zrychlený také. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama