Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (620)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoci, ale mě se tento pátý díl parodující hlavně film Mama líbil hodně. Nasmál jsem se u spousty scén a narážek na všelijaký nový horory. Podle mě by parodie na horor měla vtipně fungovat a já se bavil opravdu hodně. A to jsem podle ukázky čekal, že to bude úplná srágora. Pro mě určitě nejlepší díl po jedničce. Za mě 85% :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Konečne ďalší skvelý diel a konečne už bez trápnej Anny Faris. Ashley Tisdale je omnoho viac sexy a to predviedla aj v tomto filme. Naopak som rád že viac priestoru dostal Simon Rex. Scary Movie 5 je pomerne výpravný a odohráva sa v mnohých rôznych prostrediach, pričom paroduje nielen horory ako (predovšetkým) Mama, Paranormal Activity, alebo nový Evil Dead ale z nejakého dôvodu tiež veľmi obsiahlo cituje z filmov úplne iných žánrov, ako Inception, Čierna labuť alebo nová Planéta opíc. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. Na předešlých dílech této série jsem vždycky obdivoval jednu věc - tyhle filmy nikdy neměly inteligentní humor, avšak nějakým zázrakem se jim (skoro) vždy podařilo vybalancovat ty trapné vtipy s těmi dobrými. Ty trapné vtipy tam byly, v každém díle, ale nebyly tak časté, takže po skončení každého dílu jsem si spíše pamatoval ty lepší, u kterých jsem se fakt zasmál. Nicméně Scary Movie 5 to vybalancoval na samotnou hranici snesitelnosti - 50/50. U poloviny scén jsem se smál, u poloviny mi bylo trapně, že na něčem takovém jsem v kině. A patrně jsem nebyl sám, když v různých částech filmu odešlo asi 8 lidí, kteří měli slabší nervy, než já. Ashley se snažila a byla vcelku fajn, ale měli spíše počkat na Annu Faris a dát si více záležet na scénáři. Takhle mi nezbývá než napsat, že tohle je bezkonkurenčně nejhorší díl této série. 50 %. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se místy opravdu královsky. Například párty vysavačů bazénů je snad největší úlet co jsem viděl za hodně dlouhou dobu. Charlie Sheen trošku slabší, celkově to zpočátku celé na mě působilo jako obrovská trapárna, ale k mému údivu se z toho časem vyrýsovala hodně výživná blbina, u které se smích zadržet prostě nedá. 50% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)
  • Ve scéně kdy Jody (Ashley Tisdale) podruhé vyřkne 4 zakletá slova, uřeže si muž v košili s kravatou všechny končetiny, ale po 3. přečtení slov má v záběru viditelně ruce. (D3NJI)

Reklama

Reklama