Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (889)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Popravdě jediné, co mě na tomto filmu ohromilo je příběh (ne však jeho zpracování) a Gerard Butler nebo Jeffrey Dean Morgan. Asi přeci jen nejsem romantička jak jsem si myslela, protože nějak nedokážu pochopit, na co většina lidí potřebovala kapesníčky. Představa , že bych přišla o celoživotní lásku je sice jako ta nejhorší noční můra, ale když si odmyslím právě to téma filmu, tak mi z toho vychází úplně průměrná romantika. Obávám se, že většina diváků za sebe nechala hodnotit emoce. Se mnou to popravdě moc nehlo už proto, že se film až moc okatě snažil diváka rozbrečet. Co mi vyloženě vadilo, tak byla Hilary Swank, která možná umí zahrát kluka, ale truchlící manželku rozhodně ne. Ten její žal chvílemi působil až směšně. Nemluvě o občasných scénáristických WTF ("Nedělej, jako bys byla jediná vdova ve městě!"????). Obdobné filmy mám ráda, ale tenhle podle mě patří k těm slabším, nedá se nic dělat.. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Tohle byl moc milý film. Hillary Swank byla jako Holly krásně křehká, něžná a zranitelná a tolik vnitřně zraněná ze ztráty milovaného muže. Její postupný návrat do života, za pomoci skvělých přátel, mámy, se kterou si nikdy moc nerozuměla a obrovské lásky Gerryho je vlastně podstatou celého filmu. Jen ten konec si mohli odpustit, nebylo ho třeba. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Krásný a vtipný filmeček, který ani na chvíli nenudí a navzdory tématu se naprosto dokonale vyhýbá čemukoliv, co jen vzdáleně zavání kýčem. Chvílí je z něj cítit klasická Anglická komediální škola (pasáže v Irsku), chvílema, jako bych sledoval Allena, ve výsledku naprostá spokojenost a zase jednou takový příjemný pocit, že se ve mě něco hnulo. Těžko říct,jestli dát spíš velmi silné čtyři, nebo slabších pět. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Že nebožtíci přejí lásce, to věděl už Billy Wilder, ale ten uměl nějak! opříst sladkou pavučinkou a nějak! rozesmát. I nebožtík Garry se o to pokusil, u mne ale neuspěl, ačkoli se aktéři většinou na plné chrupy usmívali nebo na plné váčky slzeli a při tom se ujišťovali, jak moc pro sebe znamenají. Dialogy místy hloupoučké, scének odjinud kopec, občas podařená replika i celá skeč, ale stejně jsem jednu chvíli hořce zalitovala, že sedím v kině a tudíž se nemůžu natáhnout a spát. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Začátek se odehrává pouze ve dvou místnostech, což není jen odvážné, ale i důmyslně natočené. Zbytek je krapet neduživý. Vrchol je nešťastný casting. Gerard Butler se snaží zbavit svého legendárního zvolání „This is Sparta!“ a jakžtakž úspěšně zakotvil v roli potulného minesengra. Ne tak Hilary Swank. Příliš oduševnělá, příliš vážná a neschopná humoru. Zbylý skanzen postaviček se dá při dobrý vůli označit za nesympatický a vyloženě si říká o naložení do vagonu a o odvoz. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku filmu je řečeno, že Holly (Hilary Swank) a Gerry (Gerard Butler) se brali, když bylo Holly devatenáct. Gerry zemřel těsně před jejími třicátými narozeninami, takže je to alespoň jedenáct let od jejich svatby a ne jen sedm, jak se tvrdí ve filmu. (LoLaa)
  • V prvním dopise pro Holly (Hilary Swank) je napsáno "I know you're still confused about that job...," ale Gerryho (Gerard Butler) hlas říká: "I know you hate your job..." (LaserJet)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama