Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina neznámých lidí je během výletu po hollywoodském městečku uvězněna v tajemné budově. Nemohou se dostat ven a tak si vyprávějí děsivé příběhy, které nedávno zažili… (LIVINGDEAD)

Recenze (13)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá a především nudná. V tomhle případě se ani nedá mluvit o nevyvážené antologii, Trapped Ashes je totiž slabá celkově. A nic na tom nemění ani jména tvůrců, kteří za jednotlivými povídkami stojí. Přitom minimálně Cunningham s Dantem mohli být zárukou kvality. Pokud bych ale musel vybrat tu nejlepší z nich, byla by to asi hned ta první od Russella, která má zajímavý námět o krvežíznivých, umělých kozách. Jo a v miniroličce se tu mihne i kultovní béčkař Dick Miller. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Rozprávanie príbehov ako naplnenie času. Mnohí ľudia si často myslia, že skutočné či nereálne bájky slúžia len vyplneniu nudy a hádam aj majú pravdu. No sú iní, čo sa domnievajú, že rozprávanie príbehov je naplnením života. Náhradou pred často nudnou a fádnou skutočnosťou monotónneho žitia v zajatí práce, vzťahov, rodiny a známych. A tak aj tu - znudené páriky, či vlci samotári dostali V.I.P. pozvánky na prehliadku filmových štúdií. K takejto vstupenke patrí aj bonus - návšteva ateliérového domu hrôzy z hororu. Vojsť doň je ľahké, no trávenie času v ňom si vyžaduje rozprávanie osobných strašidelných príbehov. 1. O herečke, ktorá si nechala zväčšiť prsia- podarený dizajn aj sarkastický humor - Ken Russell si stále drží formu -80%, 2. O žene, ktorú zviedol duch japonského mnícha - umne zmixovaný kaidan (starojaponský duchársky príbeh) so súčasnými reáliami, skvelý vizuál v podobe tajomných obrazov prítomných takmer stále v pozadí, do deja organicky včlenené animované prvky, tématizácia nekrofílie v plnej nahote mŕtvolného slizu do ktorého sa náruživo zabárajú prsty súložníka. 100% 3. O milostnom trojuholníku - nastolené tempo filmu sa zvoľňuje aby poskytlo miesto inšpiratívnym úvahám o tvorbe, priateľstve, zrade i takzvanej zrade, ktorá ňou nebola. A o starých filmoch, potvrdzujúcich dnešné pravdy. V poviedke sa spomína Česko-Slovensko aj Praha. 90% 4. O pásomnici počas tehotenstva - toto bol veľký úlet. Až taký, že dokázal znehodnotiť doterajšie hodnotenie - 20%. Ale samotné vypointovanie príbehu zase stojí za to a len potvrdilo, že toto bol premýšľavý horor, žiadna lacná filmárina zaslúžilých režisérov. 80% bez zaváhania! ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

6 lidí jde na prohlídku filmového studia. Zaujme je tam dům jakéhosi slavného tvůrci tak se do něj jdou podívat a pak z něj nemůžou ven. Aby se z něho dostali vypráví si strašidelné příběhy co zažily. 1 příběh je o ženské co chce mít větší prsa, ale nechce silikony, ale prsa z mrtvých těl. Doktor jí, ale zamlčí, že se ty prsa živí lidskou krví. Totální blbost, která je, ale koukatelná bohužel jí kazí konec se záběrem na jakési chlápky zmalované jak ženské s ženskýma prsama. 40 procent 2 příběh je o ženské co se seznámí v Japonsku s jakýmsi chlápkem,který se pak zabije a vezme ji kdesi do podsvětí. Její manžel ji z tama pak chce zachránit. Totální blbost,která mě vůbec nebavila 0 procent 3 příběh je o 2 režisérech, kteří se seznámí s jednou ženou, která je upírka. Tohle mě vůbec nebavilo a zachraňuje to jen konec s těmi dobovými záběry 10 procent 4 příběh žena čeká dítě zároveň s tasemnicí. Jelikož o to dítě nechce přijít krmí jak tu tasemnici tak to dítě. Ze všech příběhů nejlepší, ale též žádné terno 50 procent Resume těžce průměrná záležitost, která kdyby vznikla v 80 letech tak by byla in bohužel od roku 2006 čekám něco lepšího tudíž odpad navíc mě štvala postava toho dědka ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další, byť neoficiální, Příběhy ze záhrobí spatlané do jednoho filmu. A stejně jako seriál i tady mají jednotlivé povídky kolísavou kvalitu. První, se splašenýma kozama, byla podle mě nejlepší a hned za ní druhá s mrtvým mnichem, který byl spíše šintoista, než budhista, ale to je jedno. Třetí a čtvrtá s upírkou resp. se zlou sestrou nestály za nic ani jako prostředek k uspávání a stejně tak mě neoslovil příběh, který všechny čtyři části rámoval. 35% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hororové antologie mám rád, jelikož je šance, že alespoň některá povídka za to bude stát. Ačkoliv se zde sešli známí režiséři, tak výsledkem je bohužel slabý průměr. Pro mne nejlepší je povídka o mladé ženě s masožravými, pardon krvechtivými ňadry. Ken Russell si ti vzpomněl na svůj film Noc hrůzy (1986), kde ukázal ňadra mající místo bradavek oči, nu, tak zde šel ještě dál a bylo to zábavné. Mrtvý milenec nic moc, alespoň mohlo dojít na peklo, jenže nedošlo. Upírka je nejslabším kouskem. Tasemnice má zajímavý nápad, ale podobně jako všechny povídky trpí očividně nedostatkem peněz. Ta by mohla být bývala skutečnou perlou. Samotný závěr docvakne v momentě, kdy průvodce dopoví konce jednotlivých příběhů. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama