Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (230)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, já tedy, na rozdíl od mnohých, nevěděl předem o tomto filmu nic, ale ani na chvíli jsem nezapochyboval, že se jedná o pseudokument. Domníval jsem se však, že je inspirován skutečným příběhem. Herecké výkony ve fázích vyprávění jsou působivé, nicméně ony kvaziautentické záběry uvěřitelné nejsou. Film na mě nijak děsivě nepůsobil, napětí jsem postrádal. Spíše mě oslovil scénář se sympatickým závěrem. 80% PS: Mohli byste si odpustit trapnosti typu "Nedoporučuji psych. labilním jedincům.", když je zjevné, jak jste z filmu podělaní. Někoho by to mohlo urazit. Taky se nenavážím do vaší inteligence, ačkoliv bych s klidným svědomím mohl. ;-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Geniální, nemam slov, osobně mi vadí máloco, snesu skoro všechno, ba co víc, většinou to se mnou téměř nehne, ale tahle dokumentární studie a krok po kroku odhalování činů sériovýho vraha za pomocí odborníků, jeho vlastních videonahrávek a rozhovorů na mě opravdu zapůsobila a ta silná autentičnost mě na závěr doslova semlela. Tohle je jen pro otrlý a neměl by na to koukat nikdo psychicky nevyrovnanej a labilnější ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sem jen otráveně kroutil hlavou, sral mě ten klišoidní a trapný pokus podle ´´skutečné´´ události, u záběru na policejního experta který učí mladé vyšetřovatele a vypráví mocinky moc smutňoučkej životní příběh jsem se plácal do čela a když v 11 minutě študáci hrozivě kroutili hlavou brečel jsem smíchy a byl jsem přesvědčenej, že ten film za pár minut vypnu.Jenže čím víc mizel otravný dokumentární styl a pouštěli se nahrávky masového vraha, tím víc sem byl pohlcenej tou neskutečně najíždějcí brutální atmosférou, skvělou hudbou a opravdu neuvěřitelně napínavým vyšetřováním, které vyvrcholilo v opravdu vyjebávací finále, kterému sem zatleskal. Tuna klišé a ze začátku je to otravné, ale když přetrpíte prvních 15 minut, zbytek funguje dokonale, herecky a ipříběhově a nakonec tomu všemu ten dokumentární styl začne i slušet.U některých scén mě bylo vážně zle.Nevyzdvihoval bych tenhle found footage do nebes jako Anarvin a FandímeFilmu.cz , ale kruci má to co říct, horory mám rád a téma masových vrahů je pro mě vděčné. 70%. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Velmi znepokojivý fiktivní dokument o brutálním sériovém vrahovi jehož praktiky a výsledky jeho "práce" působí mrazivě a nepříjemně. Záběry z "akce", kdy je vrah sám v nějakém teatrálním kostýmu, s maskou a týrá svoje vězeňkyně jsou působí uvěřitelně a z mého pohledu vrchol "realismu" tohoto fiktivního dokumentu přijde ke konci filmu v kapitole nazvané "Found" a s kratičkým interview, které v této kapitole je. Každý ze záběrů pořízených vrahovou kamerou je tu těžce mrazivě děsivý právě tou velkou mírou uvěřitelnosti. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přestože se mě to zpočátku kdovíjak nepozdávalo, musím přiznat že atmosféru beznaděje film dokázal prodat naprosto přesvědčivě, podobně jako kdysi Blair Witch Project. Skutečně bych neměl problém postavy označit za skutečné. Ze scény kdy si žena nasedne do policejního auta a kamera sleduje její přicházející postupnou beznaděj, která se mění v hrůzu, když zjistím ke komu že si to přisedla, mě bude mrazit pěkně dlouho. 70% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)
  • V jednom televizním zpravodajství zazní, že na západní straně Hudsonu v Poughkeepsie došlo k dalšímu zabíjení. Poughkeepsie je pouze na východní straně Hudsonu. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama