Reklama

Reklama

Zenka onna: Korošibuši

  • Japonsko 前科おんな 殺し節 (více)

Obsahy(1)

Reiko Ike v roli dcery muže, který byl zapleten do obchodu s drogami pro místní klan mafie. Aby pomstila jeho smrt, zaútočí nožem v nočním klubu na šéfa klanu. Po nevydařeném útoku však putuje do vězení. Po propuštění plánuje další pomstu za pomoci propuštěných spoluvězenkyň, ale nepočítá s tím, že jedna z nich se stala manželkou šéfa klanu. (RetroMan)

(více)

Recenze (4)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha japonských exploitačních gangsterek o pomstě. Reiko Ike a další tři kočičky likvidují mafiánké kartely tradičním způsobem, že je zmanipulují a postaví proti sobě. Většina šmejdů se vyvraždí sama mezi sebou a hlavní bossáky si nechají holky pro sebe. Druhá polovina filmu je docela řádně násilná, krvavá, brutální, nahota je již tradicí a k tomu všemu perfektní melodická ústřední znělka. Tyhle filmy prostě miluju ... i když zde nebyl asi rozpočet nijak značný a kamera nedosahuje superkvality např. Suzukiho počinů (a dalších mistrů ...), film má vše co je třeba a nadšence do této odnože musí jednoznačně potěšit ... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý-holky jsou hezké, nestydí se a nebojí. Příběh je taková příjemná klasika a má to rozumnou minutáž... Na druhou stranu mi potenciál celého toho příběhu a nahé kůže připadal silně nevyužitý a co si budeme povídat akční scény jsou povětšinou nezvládnuté...... Navíc, já radši takovou tu pomstu přímou cestou(a když v japonsku tak nejlépe mečem). Tyhle manipulátorské šachy jsou sice zábavné ale chybí tomu ten správný říz. Podtrženo sečteno, je to fajn žánrovka, ale třeba na Sex and Fury(případně jeho pokračování) se to zdaleka nechytá. ()

Pauliee 

všechny recenze uživatele

Po Sex & Fury a Female Yakuza Tale môj ďalší film s japonskou kráskou Reiko Ike. Dej sa točí o tom, že Maki (Reiko Ike) zabili otca a ona sa po návrate z väzenia chystá na pomstu. Zavraždil ho jeden yakuza klan, pre ktorý pracoval. Maki sa rozhodne pomstiť jeho smrť okradnut9m a zabitím bossa tohto klanu. Reiko je tu pár krát samozrejme nahá ako všade, čo je len dobré, pretože má celkom pekné a sexi telo. Príbeh je trochu nezaujímavý, ale čo ma veľmi potešilo boli ženské zápasy. Reiko Ike proti Miki Sugimoto to bola skutočná lahôdka. Ike je tu opäť zviazaná a mučená podobne ako v Sex & Fury. Klasický príbeh o pomste neponúka nič nové ani prelomové, ale je to nadpriemer hlavne kvôli hlavnej herečke Reiko Ike. Nebyť jej tak by hodnotenie bolo asi slabšie. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Ačkoli bojová choreografie dívčích soubojů nepředstavovala žádnou výtečnou podívanou (stejně tak přestřelky a jiné akce), díky své vychytralosti a odvaze však hlavní představitelka učinila zadost své pomstě a zvítězila hned nad dvěma znepřátelenými klany Jakuzy. Výborně hrál svou roli šéf klanu Oba s jeho klidným samurajským vzhledem a drsným japonským hlasem. ()

Reklama

Reklama