Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři lupiči, dva zabijáci, jeden mobil a příliš mnoho zbraní v rukou policie i falešných agentů. Sam si spolu s komplici naplánuje přepadení banky Duca Enterprises Payroll. Každý dokonalý plán má ale trhliny a během jediné chvíle se může všechno zvrtnout. O tom se lupiči přesvědčí, když se dostanou do nečekané přestřelky s policií, při které jeden z nich přijde o život. Zbytek se ukryje v baru, kde posedává dvojice psychopatických maniaků. Situace se rychle změní, když Karl Schroder a Max Reichmann, nazývaní také Krvaví bratři, zastřelí dalšího lupiče a donutí zbývající dva, Sama a Nadiu, předstírat policii, že mají všecko pod kontrolou. Psychopati nakonec zastřelí ostatní rukojmí, zatímco venku se situaci snaží vyřešit detektiv Rick Devlin. V roli vyjednavače do hry vstupuje agent Lind, se kterým se Devlin nemá rád. Vzájemná nevraživost začne vše nepředvídatelně komplikovat. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda to mám hodnotit z pohledu policie, nebo lupičů, protože výkon, jaký předvedli lupiči byl totální odpad. Ale výkonb lupičů byl naprosto fantastický s velmi jednoznačným umyslet, a to postřílet všechny, co se jhim docela dobře vedlo. zápletka je sice ohraná víc jak milionkrát, ale i tak dokáže průměrně pobavit a dokonce stojí i za více shlédnutí. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem podprůměrnou podívanou, ale nic takového se nekonalo. Naopak. Living a Dying má strhující tempo a dobré obsazení, které nenudí ani na chvilku. Madsen je opět kvalitní:-) a strhuje na sebe všechnu pozornost i přes poměrně krátkou dobu účinkování. Já jsem více než spokojený a po zkouknutí vůbec nelituju stráveného času na tímto docela povedeném krimi/thrilleru. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

No konečně po naprostém zklamáním se Zlostí kde hrál Madsen si to tentokrát skvěle vynahradil, i když tu moc nehraje. Film stojí spíše na Furlongovy. Film má sice slabej scénář, je to béčko jak když vyšije. Ale nenudí a dokáže skvěle udržet napětí. Herci byly poměrně sympatičtí. Film má plno chyb, ale jak jsem řekl pro fanoušky MAdsena je to dobré protože poslední dobou hraje ve sračkách, pro ostatní lidi to bude asi podprůměrná nuda. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Originální název i jeho "doslovný" překlad dávají tušit další z dlouhé řady filmů, ve kterých bankovní loupež nedopadne tak, jak byla naplánována. Zhovadilá rutina, samozřejmě. Nebýt to ale tak blbě napsané, beznápadně natočené (i na televizi chudá hrůza, která vypadá jako dětská hra před panelákem za potlesku poplašňákové střelby) a místy i dementně zahrané (trapák z banky, trapáci ranaři=vidláci z kafáče, hóódně trapná představitelka TV reportérky, jejíž představa o nervovém vyšinutí je dosti úsměvná), dalo by se to i slušně ohodnotit, protože délka (a kupodivu i nuda) není problémem této filmové inscenace. Takto vám ale leda bude líto Michaela Madsena, v jakých že to sračkách utápí své nakřáplé charizma. Ono těch známějších tváří je tam víc (nevýrazný Vosloo, hystericky nepříjemná Bai Ling, zestárlý a nepřesvědčivý Furlong), ale kurevsky přehrává právě jen slovutný Michael "na 1 dobrý film počítám 10 holomajzen" Madsen, kterému čtete z očí, jak strašně ho tyto produkce serou a proto dobře nezahraje ani svou smrt... Mám pro něj ale slabost, kdybych sám někdy natáčel film, za každých okolností bych ho v něm chtěl mít, takže mu dám i příště šanci :-) 30% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení.Film byl celkem napínavej,s několika zajímavejma zvratama a nakonec dopadl poměrně nečekaně.Jenom ta závěrečná přestřelka byla nepovedená.Pochopim,když v pohybu někdo někoho nemůže trefit,ale v klidu,a takhle rozstřílet zdi okolo.To i slepec by to zvládnul líp.Ale nakonec solidních 50%. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama