Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará zažloutlá fotografie – portrét dvojice, která je k sobě otočena zády – inspiruje spisovatele (A. Pyško) k příběhu, který se před diváky odehraje. Z dívky na fotografii se stává kouzelnice Agáta (I. Chýlková), která žije se svým psem ve starém domě a z nudy oživí muže, který se na ni dívá ze starého snímku. Panu Maxovi (J. Kanyza) se na světě líbí a za žádnou cenu se nechce do rámečku fotografie vrátit. Vetře se do přízně nových nájemníků starého domu (H. Maciuchová a J. Zahajský) a rozhodne se oženit s jejich půvabnou dcerou Adélkou (S. Laurinová), která je ale zamilovaná do mladičkého fotografa Petra (M. Dlouhý)… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Banální pohádka, která vychází z předpokladu, že ke každému starému domu patří nějaká pověst nebo historická zajímavost. A když není, lidská fantazie zafunguje spolehlivě. Agátě je smutno a tak si přičaruje společníka, ale je logické, že tomu se nechce zpět do obrazu. A tak mu nezbývá nic jiného než se oženit s Adélkou. Rodiče až příliš snadno uvěří a tak musí kouzelnice zasáhnout. Docela milá bajka a díky obsazení i herecky povedená. Nenáročná, ale koukatelná jak pro děti tak i pro dospělé. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Na paní Simonovou trochu neobvyklý počin. Pohádková konverzační crazy komedie, odehrávající se ve dvou studiových místnostech. Nezvedla mi příliš náladu, ovšem připouštím, že Kanyza s Chýlkovou excelují. K tomu Zahajského stoik a Maciuchová jako klasická jedubaba, to je skvělé obsazení. Navíc má příběh i pointu, takže celkový dojem je docela příjemný ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 8/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 8/10. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama