Reklama

Reklama

Reportérka Sadie Blakeová (Lucy Liu) se probouzí v márnici, aby zjistila, že se stala upírkou. Samozřejmě poněkud nedobrovolně, což ji pořádně naštve a rozhodne se, že nemrtvým, kteří za to mohou, pomůže k tomu, aby byli konečně dokonale mrtví. Můžete se tedy těšit na temný příběh upíří války se vším všudy. Zajímavostí je, že film byl natočen během pouhých 30 dní. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já bych se nezděsila, kdybych se probudila nahá na pitevně. Rovnou bych se zbláznila. Pak by mi bylo úplně jedno, jestli mám neodolatelnou chuť na čerstvou lidskou krev. Lucy Liu se nezbláznila. Sehnala si kuš se stříbrnými šipkami a vydala se na cestu pomsty. Vlastně chce pomstít svou smrt. Chce si to vyřídit s těmi, co jí to provedli. V podstatě někam příjde, něco málo řekne, vystřelí a odejde pryč. Takže nic převratného se nekoná. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Upíri bez nadľudskej sily, temnej charizmy a čo je najhlavnejšie, tesákov, sú pre mňa len ľudia chlaščúci krv. Hlavná hrdinka väčšinu času strávi v bezvedomí, stačí ju len ovaliť po hlave a netreba sa do toho ani nejako špeciálne vkladať. A len tak na okraj, aj zvyšok stojí za prd, vrátane "príbehu" a dialógov. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Blade v zenskom vydani sa vobec nekona. Jedna hviezda za Lucy Liu, s ktorou prichadzaju aspon tri dobre hlasky a nielen naznakova nekorektnost jej postavy. Zvysok je recyklovany material uz recyklovanych priemernosti - od deja, cez atmosferu az po prevedenie "akcnych" scen. Zufalo neorginalne, este viac zufalo stravitelne. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Svlékni se, chci tě vidět. Všechno.......... Upíři se v tomto filmu chovají úplně divně. Jak mohli přežít s takovým chováním až do dnešní doby ? Snímek je zbytečně krvavý a lehce předvídatelný. CITÁT - Bůh je pryč a jen Bůh ví, kde jsi ty.......... Mám rád kultivované upíry, víte ty, kteří zabijí pro krev, ale vypijou jí všechnu a necintají polovinu drahé tekutiny na zem. Tady "cintají" až moc. Krátké střihané návraty do minulosti jsou hnusné a doprovází je nepříjemný zvuk. Celkově mám z filmu špatný pocit a skoro vůbec se mi nelíbil. CITÁT - Je mrtvá ?........ ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak takhle nemožný upíry jsem ještě neviděl. Nemají pořádný řezáky, takže musí svým obětem otvírat krkavici kapesním otvírákem na konzervy, nevadí jim Slunce, spějí v postelích a ne v rakvích, nejsou vůbec rychlí, nemají nadpřirozenou sílu, kvičí bolestí při extrakci kulek ze zad, chodí na záchod, lekají se myší... no prostě zoufalci. A za úplně největší blbost scénáře považuju fakt, že staří upírští mazáci se nechají pasivně a submisivně kráglovat jednou rychlokvašnou, čerstvě konvertovanou upírkou. Která si zase nechá dávat přes hubu a střílet do sebe od obyčejných lidí. A která hrozně touží po tom, aby ji někdo odkrágloval. Kdyby upíři opravdu trpěli takovýmhle nihilismem a absencí pudu sebezáchovy, byli by vyhubení dřív, než by o nich vznikly pověsti... Tedy film je to sice blbý a ke konci už vypadá jako ryzí parodie, ale zároveň je blbý takovým způsobem, až je vlastně roztomilý. A víte co? Mně se to takovým nějakým zvráceným způsobem celkem líbilo. No... hlavně se mi líbila Lucy Liu. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Mako si zde zahrál svou poslední roli. (Pumiiix)
  • Celý film se odehrává v noci. (cariada)
  • Celosvětová premiéra proběhla 28. dubna 2007 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (Piercee)

Reklama

Reklama