Reklama

Reklama

Dvaadvacetiletý Scott Pilgrim je poněkud nevyzrálý mladík, který hraje v rockové kapele Sex Bob-Omb. Zrovna je bez práce a chodí s roztomilou středoškolačkou. Všechno je skvělé, dokud mu do života nevstoupí úžasná a nebezpečná Ramona Flowersová. Po uši se do ní zamiluje a začne plánovat společnou budoucnost. Scott brzy zjišťuje, že jeho vysněná dívka si životem nese velmi neobvyklé břemeno. V cestě ke štěstí mu totiž stojí sedm bývalých Ramoniných partnerů, kteří ovládají její milostný život a udělají cokoli, aby byl okamžitě odstraněn každý další nový nápadník. Pokud chce Scott získat svou lásku, bude muset všechny expartnery zničit dřív, než oni zlikvidují jeho. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 579)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli se mnou chceš randit, budeš muset porazit mých sedm ďábejskejch bejvalejch." Scott Pilgrim má štěstí. Kdysi jsem totiž byl malej kluk, nyní jsem velkej kluk a jednou budu senilní kluk, ale rozhodně nikdy nedospěju, takže mě patrně jeho lehce infantilní souboj se svými sedmi předchůdci bude vždycky dětinsky bavit. Možná bych si tedy dovedl představit jako vyvolenou někoho přitažlivějšího než Ramonu, ale na druhou stranu soupeři, kapela, boje i veganská policie byli fajn, takže napalme do nich deveganizující paprsek a užijme si to. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Prostě pecka ... Jednak naprosto originální, na první pohled úplně ujeté, ale ve skutečnosti neuvěřitelně sympatické a milé ... Osobně, jako "věčná oběť" videoher, počítačových her, konzolí, Street fighterů, Mortal Kombatů, pouličních bojovek a dalších milionů videoher a stejně tak osobně jako věčná oběť (ne)vydařených lásek, úletů, zamilovaností, nesmyslných i "smyslných" vztahů, jsem si film naprosto zamiloval ... Tady ani nejde o špičkovou akci,úžasný vizuál, naprosto "wtf" nápady a úlety svištící celým filmem, ale hlavně o tu krásnou pravdu o lidských vztazích, zamilovanosti, lásce, o to co chceme a nechceme, o to jak ani nevíme co vlastně chceme ... Prostě Super-ujetá-vysmátá šílenost plná krásné pravdy o zamilovanosti a složitých vztazích ... Osobně je mi strašně líto, že jsem občas ve svý minulosti neměl 1UP (jeden život) navíc ... :-))) ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ultimátní romantická teen komedie pro videoherní geeky. Ale čeho moc, toho moc, tady konkrétně tý hravosti. Je to v rámci komedie podobně ulítlá psychárna jako svého času CRANK, jenže tohle u mě moc neprošlo. No tak už jen ten ufňukanec Cera v titulní roli... Má to svůj ksicht, je to barevný, ale nějak ne-é. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatraceně povedená arkádovka, která si zasloužila mnohem lepší dějovou kostru. Příběh samotný je jednoduchý, ba až banální, ale Wrightova režie spolu s neodolatelným a neskutečně zábavným videoherním kabátkem jej vytahují nad průměr. Průser nastává ve chvíli, kdy se styl okouká. Snímek plný hříček a neskutečných nápadů však stojí za zhlédnutí. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Svět se v prdel obrací! 80 procent???!!! Co si tu všichni pícháte, aniž by jste se podělili s Verbálem o vzorek? Já už jel na lecčem, ale takhle dementní, slaboduchou sračku bych snad nerozdýchal, ani kdybych šňupal čistič odpadů. Já vím, jsem už asi starý a nechápu to, ale je li tohle nový "popkulturní" trend naší mládeže, upřímně lituju, že jsem nepodstoupil vasektomii, když ještě mé děti plavaly v seminálním plazmatu. Jediné, co téhle noční můře nelze upřít, je casting. Poskládat takovou partičku nehezkých retardů by se snad nepodařilo ani vrchní sestře v Jedličkově ústavu a hlavní hrdina téměř dokonale, něžně a citlivě osciluje mezi totální homokládou a občerstvením pro pedofily! Vážená paní Majerová, hluboce se omlouvám, že haním Vaše veledílo, kudy chodím a snad Vás potěší, že si hned zítra přibiju poster polonahého Patyzóna v životní velikosti nad postýlku v mém pokojíčku. ZLATÍ HOMOUPÍŘI !!! ()

Galerie (141)

Zajímavosti (66)

  • Ve scéně v autobusu jsou světla v pozadí ve tvaru srdíček. (ThinkGeek)
  • Severoamerické tržby byly 33,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 51,6 mil. (NIRO)
  • Postava Envy Adamsové (Brie Larson) byla inspirována zpěvačkou skupiny Metric Emily Haines. (hejcoze)

Související novinky

Rockův táta dostane film

Rockův táta dostane film

12.09.2018

Kanadští filmaři Jonathan a Justin Gajewaski chystají biografický snímek Ring King o otci Dwayna „The Rock“ Johnsona (Mrakodrap). Johnson starší se v mládí živil v Kanadě jako wrestler pod přezdívkou… (více)

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

Michael Douglas je marvelácký Ant-Man

15.01.2014

Žili jste v dojmu, že mravenčí superhrdina, jehož nám za rok a půl představí Edgar Wright, našel svého představitele v Paulu Ruddovi? To nejste zdaleka sami, režisér Scotta Pilgrima nebo Jednotky… (více)

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

Marvel na vás vypustí Ant-Mana

18.10.2012

A spoustu dalších novinek. Ale popořadě – Ant-Man konečně dostal zelenou, dokonce má stanoveno datum premiéry, konkrétně 6. listopadu 2015. Film o hrdinovi, který se dokáže podle potřeby zmenšit na… (více)

Soumrak příliš rychlého konce světa

Soumrak příliš rychlého konce světa

26.01.2012

Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost. Britské herecko-tvůrčí trio, které zaujalo zombie komedií Soumrak mrtvých a nadobro se prosadilo parodií na buddy-kriminálky Jednotka příliš rychlého nasazení,… (více)

Reklama

Reklama