Reklama

Reklama

Modrý maskot

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Leslie (Lisa Kudrow) je matka dvou malých kluků a jen těžko zvládá situaci doma, kde ji chybí manžel, který bojuje v Iráku. Zoufale potřebuje pomoc, a tak souhlasí s tím, aby ji bratr jejího manžela Salman pomáhal s hlídáním dětí. Salmanovi rodičovské schopnosti jsou přinejmenším pochybné. S cílem udržet rodinu nad vodou přijme práci firemního maskota pro krachující internetovou společnost. Překvapivě se všechny věci začnou točit kolem jeho velkého, modrého kostýmu. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Tohle je v podstatě příběh s obyčejným dějem - nepříliš oblíbený švagr, navíc podivínský a nemajetný přijede ukázat své švagrové cestu, kterou by se měla ubírat a všechno končí šťastně... Je to tak trochu klišé. A bylo by, pokud by v příběhu nebyl tento podivín navlečen do modrého neforemného obleku. Ta jeho drsná "šéfová" si ho vysadí uprostřed silnice, všude samé louky a pole a projíždějící se zaleknou a myslí si, že je to cosi mimozemského... Nesmírně mě to pobavilo, i když místy to bylo dějově slabší. Tak 3 a půl, spíš 4* ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: CINEMAX = 18.7.200? - Tento nezávislý film som si zohnal kvôli ANGELE SARAFYAN. No a vzhľadom na to, že sa jedná o tzv. nezávislú produkciu, a nezávislé americké filmy sa v posledných rokoch stali najmä koncetrátmi podivností a deviácií, dúfal som, že ak sa tam podobné "chuťovky" vyskytnú, budú mať za následok aspoň nahú Angelu. I nestalo sa tak, čomu som nakoniec rád. Film je totiž pomerne pokojný a pomerne pozerateľný a aj minimálne nudný. Žiaľ potáca sa len okolo priemeru podobnej produkcie o krízach identity rôznych podivných lúzrov, ktorí ako deus ex machina zasiahnu do životov traumou zmietaných existencíí. Prekvapujúce je, že onen lúzer v závere mizne rovnako ako sa v úvode zjavil a akési "precitnutie" sa u neho nekoná. (23.12.2011) ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Poměrně hodně milá a upřímná indie záležitost, která měla ambice na to stát se překvapením roku. Co ji bohužel sráží naprosto děsný výkon Lisy Kudrow a některé slepé pasáže (které sice k nezávislým věcem "patří", tady však kradou dobře nastavenou atmosféru). Co však film zvedá je dobrý výkon režiséra Prendergasta, zmiňovaná, lehce ujeté atmosféra, hudba a samozřejmě děsně "mazlící" obleček Kavlueyho (kde ho seženu?). Hodnocení je u mě někde na pomezí tří a čtyř hvězd, ale abych měl čisté svědomí ke zbytku hodnocení musí dát "pouze" tři. Procentuálně ale 70%. "Víš, tvůj syn se mě dnes snažil zabít." ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

"Say cheese, asshole!" Úprimný a veľmi jednoduchý nezávislý film so všetkým, čo k pojmu "nezávislý" v americkej produkcii patrí . . . síce to nie je nijako extra vtipné, nijako extra silné, skrátka to nemáte poriadne za čo "uchopiť", aby vás to "vzalo", ale je hrozne úprimný - žiaden silený humor, žiadne trápnosti či nechutnosti, žiadna prehnaná romantika či zbytočná dráma, len uveriteľné a dobre zahrané postavy v slede udalostí tak nudných, bizarných a civilných, aké môžu byť len v skutočnom živote . . . a jeden veľký modrý panák na kraji cesty; ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Každopádně je tento americký film něčím odlišný, nevím jestli je to jen tím modrým oblečkem hlavního hrdiny, ale připadá mi, že tam bylo i dost jiných originálních nápadů, které byly celkem slibně rozvinuty, ale nedotaženy. Ten modrý dobrák od kosti, neschopné budižkničemu byl chvílemi skutečně "k sežrání", nevím jestli Lisa Kudrow je tak mizerná herečka, nebo jestli to tak mizerně mělo vypadat a taky jsem nepochopila, jestli kluci měli být jen totálně zkažení špatnou rodičovskou výchovou, nebo jestli to měli být skuteční malí vyčúraní zloduši. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama