Reklama

Reklama

Zrozený k boji

  • Thajsko Khon fai bin (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V časech dávno minulých Thajsko vstoupilo se svou vyhlášenou rýží na pole mezinárodního obchodu a jak rostla poptávka, byli farmáři nuceni rozšiřovat svá malá políčka a shánět na své farmy buvoly ze severských pastvin. Mezi honáky dobytka se pohybuje i vrah rodičů mladého hrdiny Jone Bang Faie, který se snaží tohoto zabijáka vypátrat a zabít - ovšem jediné, co si z něj pomatuje, je zvláštní tetování na hrudi. Do hry se zaplétá proradný prodejce drahých traktorů, který plánuje honáky i dobytek vyvraždit a rozhodne se pro své záměry využít právě Jone Bang Faie... (cubajz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Je to špatné a nudné. Snad jen na závěr ta akce za něco stojí. Jinak je mi líto, ale ani to neni tak špatné, aby to bylo zábavné. Někdy mám pocit, že kdyby účinkující v podobných filmech mezi jednotlivými bitevními sekvencemi jen tak seděli a řekli nám co a jak budou dělat a pak se do toho dali, bylo by to lepší, než když se pokoušejí o herectví, je jedno jestli komické či tragické. PS: není v tom ani špetka dynamitu:-) ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Ked uz aj choreografia subojov v thajskom ruka-noha-kop-uder filme vykazuje sotva "narodny" standart, je sledovanie krcovych vtipnych eskapad s nulovou hereckou prisadou v tripovo scenaristickom gulasi utrpenim, ktore by nerozdychal ani Chuck Norris po celodnovej rekonvalescencii s Total Gymom... "Rezignovat na dej" v sebe nepopiera moznost dopozerat film do konca, co bolo aj mojim pripadom. Po polhodine mi uz bolo uplne jedno co sa predo mnou na obrazovke s postavami odohrava a ako pisem vyssie, ani martial art sceny mi osobne nepriniesli posun vpred oproti starsim thajskym mlatickam. Update 19.2.2008 - Pozrel som si film po tretie a tentokrat aj s tymi "poriadnymi angickymi titulkami" a mozem poevdat len tolko, ze thajsky kamarat vie obstojne prekladat do anglictiny a aj s tymito titulkami mi film pride rovnako slaby,ako ked som ho videl po prve. ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Edit 14.10. Konečně jsem se k tomu dostal s pořádnými anglickými titulky a jsem rád, že jsem zatím zřejmě jediný, kdo to může ohodnotit, když ví, co vlastně viděl. A čem to tedy vlastně je? Kdysi dávno Thajsko vstoupilo podepsáním obchodní smlouvy na kolbiště mezinárodního obchodu. Nejvyhledávanějším thajským artiklem je rýže, a tak farmy ve vnitrozemí zvyšují produkci, aby drželi krok s poptávkou. Nedostatek zvířecí síly k obdělávání polí se snaží vyřešit obchodníci honbou dobytka ze severovýchodu do vnitrozemí. Do hry vstupuje Waeng, prodejce předražených traktorů, který krade lidem dobytek, a ti nemají jinou možnost než je koupit. V té samé době mladý hrdina Jone Bang Fai pátrá mezi honáky dobytka po vrazích svých rodičů. Shrnutí Ačkoliv by film zasloužil zřejmě o hvězdu méně - ke konci to je trochu zmatené - film však rozhodně drží při sobě a díky drsnému humoru, skvělé akci a vypnutému mozku poskytuje v čekání na novou vypalovačku Tonyho Jaa mírně nadprůměrnou zábavu. Loučím se s hodnocením fandy akčních filmů a dovětkem: Létající kolena jsou v Thajsku v módě. 70% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Teším sa až príde doba, kedy Thaiské nadšenie pre vrcholovú gymnastiku a rozbité drevené bedničky (sú všade!) uchopí nejaký scénár, ktorý bude aspoň trošku filmový. Osobne ma pseudohumorné hysterické opičárny, ktorými je plátaná príbehová bezradnosť oveľa viac vytáčajú, ako bavia. A keď k tomu pridám tak max. 10 minút atraktívnych súbojov, tak je verdikt celkom jasný. Slabota. A je to škoda. 40% ()

dickadonna 

všechny recenze uživatele

Slátanina je to hrozná, máte tu lidi bojující jako zvířata, čaroděje s podivnými kérkami, záporáka kterej jenom furt žere a týpka lačnícího po pomstě kterej se svejma raketkama dělá z každý bitky silvestra.Na druhou stranu tolik kolínek jako je ve finalnim souboji ste nevideli ani v ong-bakovi. 50% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama