Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad každá akční hvězda současnosti se občas objevila v nějakém tom Disney miloučkém a pozitivním filmu ze světa růžových brýlí a úžasňoučkých lidí. The Rock nemohl být výjimkou a tak po Kráčející skále zavítal do světa rodinných příběhů s filmem Plán hry. No a zase tak zlý to není. Prostředí amerického fotbalu už mi k Dwaynovi tak nějak sedí. To, co mi ale nesedí je fakt, jak ještě před pár lety byl jak tintítko v porovnání, co je z něj teď. A to už tenkrát byl docela namakanej…Plán hry je ale fajn. Neurazí, nenadchne a v porovnání s jinými komediemi s akčními hrdiny docela i baví. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Hromada zoufalých a veletrapných klišé, kterými je scénář doslova prošpikován, táhne film kamsi do kanálu. Je opravdu smutný, že takovýhle sračky a zhovadilosti jsou ziskový a vydělávaj velice slušný prachy. Moje relativně kladný hodnocení vychází především z toho, že mám Dwayna Johnsona hodně rád a ty jeho ksichty mě zatím celkem neomrzely. A taky to, že pokud s velkým sebezapřením a hlasitým skřípěním zubů divák přijme pravidla hry, dá se na to docela koukat, i ňákej ten humor se tam objeví, včetně Kyry Sedgwickové, která předvedla zábavnou karikaturu své role. ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná klasická ohraná hra s drsnou tváří Dwayna Johnsona (THE ROCK), který se čím dál více vyskytuje v rodinných komediích než v akčňákcáh, v který by sme čekali více. The Rock, zde ukazuje že je herec a je velmi zábavný. Sice nikdo nedokáže porazit ducha Arnolda Schwarzeneggera, ale The ROck se mu podle mě mírně přibližuje jak akčními snímky, tak i takovými kravinkami. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalsich rodinnych komedii, kde sa akcny hrdina Dwayne Johnson pokusa o komedialnu rolu, takze ide po Schwarzeneggerovych stopach. NIe som proti, pokial si bude aj nadalej vyberat kvalitne akcne filmy. Avsak viete si predstavit Johnsona ako tancuje balet? Pre mna taka mila priemerna rodinna komedia.... 16.04.2008 ________ Dwayne Johnson - (Joe Kingman) +++ Madison Pettis - (Peyton Kelly) +++ Kyra Sedgwick - (Stella Peck) +++ Roselyn Sanchez - (Monique Vasquez) +++ Morris Chestnut - (Travis Sanders) +++ Hayes MacArthur - (Kyle Cooper) +++ Hudba: Nathan Wang +++ (Videl v kine 15.04.2008) +++ ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Tohle není film, tohle je zbraň hromadného ničení!!! Rád bych napsal, že Rock je takový sympaťák, že utáhne i sebehorší film, ale bohužel platí pouze část z toho. Rock je skutečně talentovaný ultrasympaťák (a herecky čím dál lepší), ale tuhle scenáristickou demenci nemohl zachránit ani on. Do obrázků rozpohybovaná učebnice toho nejtrapnějšího klišé, kde když si vzpomenete na cokoliv, co jste už stokrát viděli a nemáte tak rádi (a s gustem to paroduje Červený trpaslík), tak to tam bude. Tady nefunguje vůbec nic, ani logika, ani situační humor, ani milé Rockovy grimasy. Stávka scenáristů na vlastní oči :o) Přesně takovéhle „family movies“ dnes vydělávají ve Spoj.státech velký prachy. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Mělo by se jednat o poslední film, ve kterém bude Dwayne Johnson v titulcích uveden jako 'The Rock'. (Bauer)
  • Slovo „rock“ sa vo filme niekoľkokrát spomína ako prídavné meno k postave Joea, keďže herec Dwayne Johnson sa volá „The Rock“. (Zeker)
  • Seriál, ktorý si Payton (Madison Pettis) zapne, je Hannah Montana. Madison Pettis si v ňom aj zahrala, a to dcéru amerického prezidenta. (matthew.17)

Reklama

Reklama