Reklama

Reklama

Yi ma de hou xian dai sheng huo

  • Čína 姨媽的後現代生活 (více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Povodne som myslel, ze ta starsia pani zije postmodernym zivotom v HongKongu, a napokon mi z toho vysiel Sanghaj. Nevadi, aj tak sa bolo na co pozerat ..... film nema uceleny dej, je to skor len sled volnych asociacii pospajanych vybornou reziou ... no Sanghaj mal podla mna hodne do seba : 77 % ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Útržkovitý děj mi působí trochu problémy (pokud to nejsou uhrančivé momentky alá Wong Kar Wai), což se mi stalo i u tohoto filmu. Jednotlivé scény mezi sebou příliš nenavazují a nevytváří tak celistvý příběh. Je to chyba snímku nebo moje? Bohužel jsem díky Ordinary Heroes, Boat People či July Rhapsody, kde do sebe děj zapadá s přesností švýcarského strojku, přesvědčená, že Ann Hui je výborná vypravěčka. Tohle je ale o něčem jiném :-( ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Poměrně sledovatelný a pěkný popis podzimu života jedné vzdělané číňanky v ulicích Šanghaje. Myslím, že u tohohle filmu není ani tak důležitý děj nebo cíl jako spíš forma; jde o sérii provázaných příhod, jež vedou jedna k druhé, a ve finále jen sledujeme strasti téhle paní, jež si rozhodně získá vaše srdce. Určitě to není snímek od kterého byste se nemohli odpoutat, ale určitě jde o snímek který si vás dokáže připoutat. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama