Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

Elenor 

všechny recenze uživatele

Zapla jsem Disney Channel, šel tam tento pořad, tak jsem si řekla, že to zkusím (a na chvilku vypnu mozek). Kupodivu to na mém IQ následky nezanechalo a párkrát jsem se i zasmála. Jsou daleko horší seriály, ale i tak je škoda, že takováhle ulítlá ptákovina má nálepku "Disney". A děkuju všem uživatelům, kteří tento seriál hodnotí na základě toho, že ho viděli, a přistupovali k němu bez předsudků. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

U dnešní snídaně jsem viděl necelé dva díly a stačilo mě to (asi mě mělo odradit už to, že to má každý druhý Vietnamec na stánku - povlečení na polštář, taška, ručník... s nápisem Hannah Montana), prostě seriál pro mladé pubescenty (a řekl bych, že spíš pro holky). Vtipné to moc není, jeden příklad za všechny: "Můj bratr si oblékl můj župan a dotkl mé podprsenky budu to muset spálit." ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu tu zaujatost vůči Hannah! Ano,reklamní předměty jsou sice otravné,ale tak je to přeci s každým filmem anebo seriálem,ne? Ke ,,všemu" se přeci v dnešní době vyrábějí reklamní předměty! Když jsem tento hudební sitcom viděl poprvé,nebyla snad ani jediná vteřina,aniž bych se nesmál !!!opravdu!!! vítaným vtipům hlavních postav. Nejvíce mě ovšem zaujalo to,že si tenhle seriál na nic nehraje(narozdíl od velmi přeceňovaných kravin jako jsou například Jak jsem poznal vaší matku anebo ještě horší Teorie velkého třesku). Hlavní hrdinky v podání Miley Cyrus a Emily Osment byly k zulíbání... Vlastně jediné co mě příliš nenadchlo byla hudba(špatná asi nebyla,ale můj STYL to opravdu není) ovšem na druhou stranu mi ani nevadila. Co se hodnocení týče tak asi slabších 5hvězdiček,ale zábava je to opravdu povedená,upřímná,navíc v sobě seriál nese různá poselství co se přátelství a rodiny týče... 77% ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Jasný důkaz degenerace českého národa, zejména porevoluční mládeže. To že Američané jsou nemyslící primitivové je mi jasné od nepaměti, ale že i Češi koupí této sračky a jejím následným sledováním a dokonce vydáváním na DVD musejí dokazovat, že jsou stejně nízko jako tvůrci tohoto výblitku je nadmíru ostudné. Mí vrstevníci nad 30 mi jistě dají za pravdu, že když jsme byli ve věku těch, kteří nyní slintají nad touto debilitou, sledovali jsme daleko inteligentnější a oduševnělejší seriály. Nechci ani domyslet, co za individua po lobotomii z fanoušků tohoto a jemu podobných ryze povrchních a kýčovitých seriálů vyroste. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zvláštní. že tenhle seriál se tady netěší velké oblibě, ale s čistým svědomím musím říct, že jsem viděl větší katastrofy, než je tohle. Předně musím pochválit písničky, které jsou hodně dobré a po technické stránce se dá těžko něco vytknout. Co v sitcomu působí velmi rušivě je Mileyin skutečný otec Billy Ray Cyrus, který je dost nesympatický a velmi svou přítomností narušoval jinak poměrně zábavné momenty, a pak i to, že jsem na seriál tohoto ražení už trochu starý. Nevidím nic špatného na tom, když se náctileté holky i kluci v Hannah Montana vzhlížejí. Pořád je to stokrát lepší, než třeba kdyby brali drogy. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Na přední straně Mileyiny dárkové karty je na falešné licenci napsáno „Eau Wow“, což je název malinového parfému, na který Miley (Miley Cyrus) natáčí reklamu. Navíc „Eau“ znamená francouzsky "voda". (LUKICKK)
  • Rico (Moises Arias) je zobrazen jako bohaté dítě. Rico (Moises Arias) je původem ze Španělska. Ve španělštině znamená rico "bohatý". (Claude Speed)
  • Název odkazuje na píseň „Annie Get Your Gun“. (LUKICKK)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama