Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

Huntelaar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem při zjištění, že STVéčko vysílá Hannah Montana, zas jednou podlehl vlastní zvědavosti , protože jsem chtěl jen vědět, proč mě z výloh všech knihupectví bombarduje vysmatej ksicht Miley Cyrus a VELMI krutě jsem naletěl. Jako mínění o tvorbě Disney Tv jsem neměl valné, ale čeho je moc toho je příliš. Upřímně lituju každýho teenagera. kterýmu se to líbí a sleduje to. Větší Lejno jsem v životě neviděl. To i Troškovi česko-slovenský blockbustery jsou zajímavější a zabavnější, a to říkám jako zakládající člen "Troškova dávícího spolku". Je to holt typickej produkt "americkýho puritánství", který vychází z předpokladu, že televizní divák je úplně tupej a vstřebá každou pičovinu. Prosím, už nikdy víc. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

O tomhle dilku jsem dosud nemel tuseni, ale jsem prave na dovolene v Mexiku a tady to pousti ustavicne v kazde hospode a dalkovem autobuse a mne uz to zacina lezt krkem natolik, ze objektivitu ode mne nelze cekat. Jen se divim, ze to jeste nekoupila nektera nase celoplosna televize, u ctenaru Brava apod. bude H M jiste slavit naramny uspech. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Asi budu riskovat ukamenování, ale ... K tomuto seriálu jsem přistupoval s obrovskou skepsí, ale co to? Ono to není strašné. Ono to není ani průměrné. Ona je to poměrně slušná sranda. Sice mě to (zatím) nedonutilo si sehnat všechny díly, ale když na to v televizi narazím, tak nepřepínám. Miley Cyrus je poměrně roztomilá, stejně jako její kámoška Emily Osment. Billy Ray Cyrus hraje obstojně a má dobré hlášky a Jason Earles jako seriálový bratr hlavní hrdinky je jednoduše cílená komediální postavička. Ze současné seriálové produkce pro mládež tento počin hodnotím hodně vysoko. Je to prostě neškodná oddychovka. P.S.: Podotýkám, že je mi 22 let a mezi mé oblíbené žánry se řadí například splatter horory či filmy od Montyho Pythona. A přesto to sleduji ;-) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

You will proud to me dad! What? you go upstaire and change??" Haluz. Netvrdím že je to najgeniaálnejší seriál ani že všetko v ňom je ok ale zhltol som všetkých 26 epizod prvej série za den a pol a neskutočne som sa bavil. Až na dva diely ktoré sú strašne trápne ale inak sa jedná o celkom pohodový seriál. Kreácie Miley Cyrus sú fantastické a je to plné suchých hlášok ktoré mam osobne najradšej a dostávajú ma do kolien, Emily osment je očarujúca a pekne sarkastická jej hláška vidím mrtvých ľudí je dych berúca pretože je sestrou toho týpka čo to povedal pánovi willisovi. Je tu tiež kopec trapných postav - rádoby režisérka, hlasateľ, bodyguardka a sused to značí že vedlajšie postavy až na MOOSA ktorého vykon bol prerfektný sú abolútne hlúpe a podkopávajú nohy skvelému seriálu ktorého ťahajú hlavne Billy ray a jeho filmový syn jackson - jeho napodobnovanie godfathera, toma cruisa, ozzyho osbourna sú fantastické a oni zachraňujú slabšie miesta. Bohužial ako u väčšiny seriálov od disneyho aj tu čakajte nejake to posolstvo typu krok za krokom a aj tu je také okaté, samozrejme že to nedosahuje kvality kroku za krokom ale vo vode stupídnych filmov a seriálov ako high school musical alebo nebodaj H2O( to je seriál o morských pannách tiež s morálnym posolstvom) vyznie hannah montana ako jasné svetlo a mne sa to páči zastreľte ma ale páči. Just call me Godbrother Druhá séria podstatne slabšia ale aj tak sa tam nájde pár skečov a heftov ktoré sú skvelé a dokážu pobaviť. Taký lahší priemer. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Jak můžou udělat seriál o tom, že když si dá Miley na hlavu blonďatou paruku, tak je k nepoznání a může být veleúspěšná zpěvačka, kterou všichni zbožňují? To mi hlava nebere (a to se považuji za člověka, který je otevřený téměř všemu). Nicméně když se náhodou probudím kolem osmé ranní, nevadí mi znovu usnout právě u Hanny. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Billy Ray Cyrus je jen o 14 let starší než Jason Earles, který ztvárnil jeho syna Jacksona. Jacksonova (Jason Earles) postava je o víc jak 15 let mladší, než je skutečný věk jejího představitele. (Claude Speed)
  • Natáčelo se převážně v Malibu v Kalifornii. (Claude Speed)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama