Reklama

Reklama

Bratři Bloomovi

  • USA The Brothers Bloom (více)
Trailer

Co si jen pamatují, byli bratři Bloomovi vždy odkázáni pouze jeden na druhého. Od dětství v ponurých sirotčincích až po luxusní život mezinárodních podvodníků se Stephen (Mark Ruffalo) a Bloom (Adrien Brody) dělili o vše. Stephen hravě vymýšlí rafinované plány, které následně realizují. Bloom ale touží po „neplánovaném životě“ - po skutečném dobrodružství, které předem nenaplánoval jeho starší bratr.
Bloom, který chce s životem podvodníka skončit, je ochoten se zúčastnit jednoho velkého posledního podvodu. Vetře se do života Penelope (Rachel Weisz), znuděné a svobodné ženy z New Jersey, která zdědila velké bohatství. Když k sobě pocítí skutečné city, začne váhat, zda ji chce skutečně oklamat, ale Penelope už je v pasti: je přesvědčena, že se jí naskytla příležitost zažít nezapomenutelné dobrodružství, do kterého je ochotna investovat milion dolarů. Zatímco se ale během jejich cest po celém světě utahuje smyčka Stephenových plánů, začíná Bloom přemýšlet o tom, zda nejde o nejnebezpečnější dobrodružství jejich života. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (201)

Shit 

všechny recenze uživatele

První polovina je fajn, ubíhá bezva tempem a je zabavná a člověku se ty všechny podvody a styl točení zdá být úžasně originální, jenže druhá polovina je pořád totéž, nic se nemění, ne a ne to skončit, pořád to záhadně oživuje a začíná to být značně nudný, roztahaný a nakonec mi přišlo, že to má snad 2 a půl hodiny. Nicméně obsazení rozhodně potěší a Rachel Weisz tu jako bonus hodí větičku v češtině. 3+ ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si myslela, že se mi ten film nebude moc líbit, a že ho nebudu chápat. Dívala jsem se na to vlastně jen protože to šlo v televizi, a protože tam hraje Mark Ruffalo. A docela mě to překvapilo. Až na posledních dvacet minut, kdy jsem se ztratila v tom co je podvod a co realita (prostě jsem předpokládala, že je všechno podfuk :D), jsem se chytala a docela jsem tomu i rozumněla, což jsem se docela divila :D Ale co jsem teda vůbec nepobrala byl ten konec, jako u většiny takovýhle filmů. Ale jinak se to dalo docela vidět. Navíc mě moc pobavilo, že vydávali Pražský hrad za Národní muzeum. 3* ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Brutální všechno! Nejlepší vzpomínky budu mít na scénu, ve které Rachel Weisz ukáže svým kumpánům knihu, kterou poctivě uloupila. Její radost z úlovku je brilantní, něco takového jsem nečekal a na poli hereckého projevu dlouho neviděl. Tohle, že je ta ženská, která mě rozbrečela ve Fontáně? Dávno tomu, ale je to tak! Bráchové Bloomové neudělají díru do světa, jsou jako filmy Wese Andersona. Malý, ale pocitově strašně upřímný. A snad až na Marka Ruffala, jehož role je těžce vadící (sakra, to je slovo!) je film naprostá pohoda. P.S. Doporučuji scénu s líbáním. Něco tak nemotornýho jsem dlouho neviděl. Moc roztomilý :) ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Vynikajuca zalezitost, ktora potesi skvelym humorom, nadhernou hudbou, kostymami a stylovostou ako z inej planety a hlavne a predovsetkym, brilantnymi hereckymi vykonmi. Rachel ako inteligentna, bohata a neskusena zberatelka konickov a nicitelka zltych Lamborghiny, Adrien ako mladsi, zasadovejsi a zodpovednejsi brat Bloom, Mark v roli prefikaneho, ziskuchtiveho podvodnicka, mozgu vsetkych podvodov podarenych bracekov, ale najma UZASNA, slovami neopisatelna, vsestranne nadana a velmi ticha asistentka Bang Bang s najlepsou hlaskou filmu " Fuck me!" :D Naozaj vrelo odporucam, film neuveritelne prekvapil. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film, silný v několika málo okamžicích, slabší v rozvláčném tempu a překombinovaosti podvodů. Byly okamžiky, kdy jsem smíchy nestíhala a chtěla jsem dát 4, byly však i okamžiky, kdy jsem si říkala, tak to ne. Adrien vypadal, že se každou chvíli rozbrečí a po dvou hodinách to na mě už vůbec emočně nepůsobilo, bráška v podání Marka Ruffala zaujal jen svým božím hlasem, ale jinak byl naprosto nevýrazný, Robbie Coltrane a Maximilian Schnell = rychlovýstupy, které maximálně potěšily. Ve výsledku jsou však Bratři Bloomovi filmem, kde vyhrává ženský herecký potenciál - protože Rachel a Rinko zvládly perfektně vypíchnout dvě nejzábavnější postavy, které děj vytahují z ucajdaného melodramatu do komedie. Kostýmní nadčasová stylizace mi přišla hodně zajímává. Přesto však zůstávám u průměrného hodnocení. 60% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • O film sa zaujímal aj Tom Cruise, ktorý bol v kontakte s režisérom Rianom Johnsonom. Kvôli nabitému programu sa však nikdy nespojovalo jeho meno s účinkovaním vo filme. Tom sa však pričinil o menšie zmeny v scenári a jeho meno sa objavilo aj v záverečných titulkoch, a to medzi špeciálnymi poďakovaniami. (MikaelSVK)
  • Natáčení části filmu probíhalo v Praze. (Terva)
  • Okrem Českej republiky pracovali filmári aj v Srbsku, Čiernej Hore a Rumunsku. (MikaelSVK)

Související novinky

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

21.06.2014

... Rian Johnson. Kdo že to je, ptáte se? Za nepříliš známým jménem se skrývá jeden z nejtalentovanějších mladých režisérů, jenž prorazil středoškolským noirem Zmizení, bavil podvodnickou komedií… (více)

Reklama

Reklama