Reklama

Reklama

Saigo no bansan

  • angličtina The Last Supper
všechny plakáty

Obsahy(1)

Japonský plastický chirurg dr. Yuji Kotorida v sobě jednoho dne objeví touhu ochutnat lidské maso a tak si odnese z práce vzorek tuků odebraných pacientce při liposukci a osmaží si ho k večeři. Po několika vydatných jídlech objeví v parku oběšenou dívku, kterou odnese domů, naporcuje a začne postupně konzumovat. Tak začíná nezastavitelný masový kolotoč. Nezbývá než popřát dobrou chuť. (DeLaMorte)

(více)

Recenze (10)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

V skutku dobrý film zobrazujúci japonského kanibala, od jeho začiatkov - vyprážanie ľudského tuku až po naozajstné delikatesy zo zabitých žien. Snaží sa hlavne o vykreslenie jeho psychiky, prevažnú časť rozprávania tvoria jeho monológy a internetový denník. Ľudské mäso je tu zobrazené ako najväčšia delikatesa a jeho pojedanie sa už po prvom raze stáva závislosťou. Bohužiaľ veľa gore efektov sa tu nedočkáme, miestami sú trochu splatterové a celkovo zvládnuté nie veľmi dobre. Film ako taký pôsobí miestami dosť amatérsky, ale svojou tématikou je pútavý a aj keď sa tam toho veľa nezomelie nepôsobí zdĺhavo, alebo nudne. Neviem či už som až príliš otrlý, ale nejako extrémne nechutný mi neprišiel a kľudne som si ku nemu spravil hrianky :) A koniec - ja som spokojný, zo svadby priam nadšený... 70%. ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Pecka. Známý plastický chirurg, ktery je gurmán v trošku jinačím odvětví. Tak trošku do vegetarianství jelikož nezabíjí zvířata. Nebýt poslední minuty bylo by o 5% víc. 90% ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Měla jsem velkej problém to dokoukat, protože takhle nudnej kanibalskej horor jsem hodně dlouho neviděla. Bylo to tak oblbující, že jsem skoro měla pocit jako kdybych to sledovala pod doznívajícím účinkem nějakého anestetika. Ani dost špatné efekty to nevytrhly. Jenom dvě relativně krátké scény stály za to (jedné říkám "čínská restaurace" a ta druhá je finále na svatbě). Na Japonsko, ze kterého pochází spoustu kvalitních hororů, velká slabota. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Naprosto super! ... Japonci nám doslova naservírovali opravdovou lahůdku. Život kanibala, plastickýho chirurga, od studia do současnosti (mimo jiné i v podobě internetového "deníku kanibala"). Vše doprovází pohled na delikatesy, které voní až do obýváku skrz obraz ..hehe.. každopádně při pohledu na ty lahůdky jsem si přál mít též takou žranicu doma ... A finále á la dinner party byla naprosto LUXUSNÍ. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rádoby psychologický deník jednoho kanibala, jinak chytrého a šarmantního plastického chirurga, který se vyzpovídává ze své "záliby" od prvních bojácných krůčků (odporně detailní škvaření a labužnické pojídání tuku z liposukce) až po chladnokrevné vraždy mladých dívek. Stejně jsem toho úchyla nepochopil (především závěr na svatbě), takže jsem se jen nudil u unylé poloamatérské nechuťárny. ()

Altmann 

všechny recenze uživatele

Neveril bych, ze se mi po vsech tech hororech, ktere jsem shledl jeste muze z neceho udelat tak zle, jako z tohoto kanibalskeho dilka. Skoda jen tradicne hodne chatrneho zaveru. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Spousta záběrů je zbytečně dlouhých. Děj je trochu těžkopádný, nemá skoro žádné tempo. Já bych to ohodnotil jen z hlediska gore a to bylo dosti slabé a taky dosti málo na film o kanibalismu. Nevím, podle mého názoru nic moc film. 201412258946/9229 ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Filmy o kanibalech dnes nejsou ničím vyjímečným. Tenhle film je tak trochu vyjímeční tím, že ukazuje jednoho váženého doktora coby kanibala, od jeho prvních ochutnávek tuku, až po pořádné delikatesy. Jedná se spíš o psychologickou stránku věci, což je v pořádku, ale zamrzí osekání gore efektů na minimum, a to by si s tím v takovémhle filmu mohli vyhrát do sytosti a japonci obzvlášť. A tak trochu zamrzí úplný závěr. 64 % ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Ono okrem hororu to má (ako už u japoncov býva) aj podtón kritiki zhýralej spoločnosti kde za peniaze je možné získať všetko - kúpiť si ako baštu ženu, ktorú pred vami (s jej súhlasom - lebo jej chudobná rodina dostane za tento kúsok peniaze) popravia a pripravia - pre mňa dosť silný Moment a nedivil by som sa že aj založený čiastočne na skutočnosti - táto sekvencia sa odohráva v číne - preto si myslím že niečo na Tom môže byť aj pravdy - jeden číňan viac alebo menej tam to nik neráta...inak silný film, nie pre všetky povahy skôr pre obsahovú stránku, veľa gore tu nie je, ale aj po tejto stránke pár momentov dobrých... ()

Reklama

Reklama