Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christine Sternwaldová je mladá ambiciózní žena se skvělou prací v přední právní firmě a s úžasným přítelem, který ji miluje. Pak se ale jedné noci její život obrátí vzhůru nohama. Christine vyjíždí autem domů z opuštěného podzemního parkoviště, když uvidí poslední chvíle odporného zločinu, kdy je zavražděn vážený ředitel rodinného podniku. Náhoda jí zabrání, aby rozpoznala pravou váhu toho, co viděla, ale pro pachatele je jediným svědkem a musí být umlčena. Jak plynou dny, Christine se začnou dít podivné věci. Je opakovaně pronásledována a málem přejeta nevyzpytatelnými auty. Zvykne si se ohlížet, zda nemá někoho v zádech; někdo ji pozoruje, ale kdo? Věci se vymknou kontrole po tom, co Christine jednoho dne přijde domů a najde svou spolubydlící udušenou. Ale kdo jí uvěří? Christine se snaží udržet na nohou, zatímco se hroutí její vztah i práce, a musí najít dostatek síly na to, aby se zachránila, když vrah podnikne svůj poslední krok. (Filmbox)

(více)

Recenze (4)

Smok 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady televíznych krimi thrillerov, ktoré sa vám v pamäti dlho neuchovajú. Vhodné na zabíjanie času po večeroch cez pracovný týždeň. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Naprosto neškodný televizní thriller pohybující se těsně nad hranicí nudy. V závěru jsem se asi spíše bavil, než obával. Demence hlavní postavy a detektiva Malonea byla v některý momentech vážně k popukání. :) ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Silně nudná věc. Film nestojí za pozornost, dal by se o hodinu zkrátit, prostě něco co nezaujme. Do konce to vydrží jen hodně zvědavý člověk. A to já jsem. 201301060000/0000 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama