Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alica prichádza na políciu, aby udala svoju matku. Obviní ju, že šéfuje skupine nájomných vrahov, mučí a tyranizuje ľudí. Okrem mladej inšpektorky Anity jej ale nikto neverí. Útočisko a vykúpenie sa vydá hľadať u svojho, údajne mŕtveho, otca. Pri úteku z policajnej stanice je prenasledovaná matkinými nájomnými vrahmi. Sniper Hugo jej ale pomôže uniknúť a stáva sa jej strážcom. Pátranie po otcovi ju zavedie do Portugalska, kde padajú do smrteľnej pasce. Podarí sa Hugovi ochrániť 12 - ročné dievčatko pre démonickou matkou? Nájde Alice svojho milovaného otca? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Poměrně podivný film plný kliše, silně inspirovaný Leonem. Hlavní hrdina oplývá silným charisma, Asia vypadá, že to opravdu bude talent, ale jinak je film silně podivný. Je to jako když nasypete nejprovařenější scény do mixéru a pustíte naplno. Tím nechci říct že film nemá děj, ale kdybych u toho nezýval nudou, dal bych hodnocení výšší... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Charizmatičtí zabijáci odklánějící kulky od malých svědkyní mne vždycky bavili, sympatická policistka obvykle také nic nepokazila a souboje s armádou profesionálních vrahounů takové příběhly většinou správně dokořenily, ale zázračný pan Megaton dokázal zprznit i toto pro mne jen velmi obtížně zprznitelné téma. Vystačil si přitom s jednoduchým principem, kdy veškeré postavy dělají všechno pro to, aby nedokázaly dosáhnout svých cílů. Za to bych mu s chutí poděkoval uvázáním uzlu na penisu. ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Film je taký odvar od trocha lepších filmov,ako Leon a Brutálna Nikita.Aj keď v tom filme hraje moja obľúbená herečka Asia Argento,nič to nemení na tom,že je to slabý film.Technický a remeselne možno je tento film urobený dobré,ale to nestačí.To dievča hralo asi najlepšie.A je tam aj veľa zbytočných scén a priveľa náhod.Možno kniha,podľa ktorej bol urobený film je lepšia.Napísal ju Norman Spinrad.Ale uznávam,že pre fanúšikov tohto žánru to môže byť dobrý film.A na záver,ten portugalský policajt bol hlupák,neuveriteľný hlupák. ()

patroklos 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že je film hodně podobný Leonovi, ale nemyslím si, že by chtěl režisér tento nejlepší akčňák napodobovat. Jean - Marc Barr dal své postavě úplně jinou duši a Asia Argento také stála za to. Kdo má rád moderně točené akční filmy z francouzské produkce, určitě by si Červenou sirénu neměl nechat ujít. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, pred filmom som sa zdráhal prirovnávania, ale jednoducho aspoň poviem, že keby som nevidel Bessonov opus, idem s hodnotením asi vyššie. Toto je len taký jeho mladší brat, ktorý ide po vzore svojho staršieho, no z mnohých príčin sa mu to nedarí. Nejdem to tu ale rozpisovať, viac-menej je to tu už všetko povedané, ale bavil som sa pomerne fajne, to asi tým, že som od toho nič nečakal. 60%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Portugalsku (Carrasqueira, Covilha, Porto Alto, Lisabon a Troia), Francii (Paříž) a Nizozemsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama