Reklama

Reklama

Shin akai misshitsu (heya): Kowareta ningyô-tachi

  • USA Red Room 2
všechny plakáty
Japonsko, 2000, 81 min

Obsahy(1)

Na rozdíl od první části je téma rozšířeno. Opět se zde objevují 4 osoby, nyní ale 2 muži a 2 ženy. Jejich zábavou je losování a potom mučení! A tak naši hrdinové mají nápady jako nucené vypití zvratků, vyrvání plodu z pochvy, atd. Na víteze čeká tučná odměna! (LIVINGDEAD)

Recenze (7)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Vyloženě nastavovaná kaše relativně a zřejmě "úspěšného" prvního dílu. První díl byl mega-extrémní, ale také zábavný a psychologický. Druhý díl naláká diváky názvem, coverem, stejným nápadem... Ovšem 80% filmu jsou nesmyslné kecy o ničem, které vedou soutěžící mezi sebou, je to nuda, otrava a pořád mě to nutilo koukat na stopáž. Co se týče zvrhlostí, tak Yamanouchi opět zabodoval, protože i když mu zde téměř došel dech, poslední jeho (nebo čí vlastně?) nápady mne totálně rozstřelily !!! Při jednom jsem se opravdu málem pozvracel a chtěl otočit hlavu od obrazovky (nakonec jsem to vydržel, jsem skoro jako Chuck Norris!! :-D ), u druhého se mi málem zastavilo srdce, tep, dech a povolily svěrače ... Totální extrémní zvrácenost !!!! Jinak ale špatné, nudné a zbytečné ... Jen pro publikum, které ví, o co jde. Běžný konzumní divák z tohoto může mít menší trauma ... ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Mno..., celkem dost zbytečnej sequel už tak nudný a po hereckej a trikovej stránce ( pokud má vůbec cenu nějak hodnotit .-)) dost odfláklý jedničky... Zkrátka Jap zero budget exploit se vším všudy .-) P.S. Yamanouchimu tímto dávám definitivní sbohem a pokud mu přesto ještě někdo z vás chce dát šanci, zkuste třeba MU ZAN E, podstatně více znepokojující téma i celková podívaná... ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Recyklace velmi zajímavého nápadu. To však znamená, že pokud jste viděli první díl, těžko vás to nějak ohromí, a na druhou stranu, pokud by jste viděli nejprve tento, pravděpodobně by vás nezaujal tolik jako jednička. Nějak se nám vytratila větší část atmosféry a psychologie a zbyla tak pouze morbidní zábava (víceméně). Přestože některé scénky stojí za to, jako celek film vlastně nestojí za moc. Tam kde jednička vítězila svou uvěřitelností, tam dvojka prohrává úsvměvným kroucením hlavou. Pro fanoušky jedničky asi stojí za zkouknutí, ale jinak to byl spíš krok zpět. Myslím, že toto téma jde zpracovat lépe. A nebo možná šlo, a to už se stalo. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Žiadna recyklácia, skôr revolúcia. Dvojka si ponechala všetky plusy jednotky s tým rozdielom, že zašla ešte ďalej do väčšieho extrému, do absurdnej zvrátenosti a nepochopiteľnej brutalite. Jedno s najlepších pokračovaní vôbec, pretože ponúklo to, čo na už aj tak dokonalej jednotke chýbalo. Dodanie sci-fi prvkov a lepší opis priebehu hry iba potvrdili to, že autori vedeli čo robia a tak vypustili do sveta ďalší horor nevídaných kvalít. 95% ()

muti 

všechny recenze uživatele

dvojka je pekne volne pokracovanie jednotky. rovnaka hra, novi hraci. ale jeden hrac ma trochu navrch... ;) ako bude hra vyzerat ked nastupi pro? ()

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Takové "ukecanější" pokračování zvrácených, bizarních a nechutných nápadů, které jsme viděli ve filmu Red Room. Diváka, který dokoukal první díl, zde asi míra brutality už nepřekvapí. Série úkolů, vymýšlených samotnými protagonisty této podivné reality show, je opět "výživná", nicméně tento druhý díl dle mého názoru už téma zcela vyčerpal. ()

Reklama

Reklama