Reklama

Reklama

Putování s dinosaury - Gigantičtí ještěři


Země obrů (E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Land of Giants
Velká Británie, 2003, 30 min

Scénář:

Tim Haines, Jasper James

Hudba:

Ben Bartlett

Hrají:

Nigel Marven (průvodce)
(další profese)

Obsahy(1)

Fantastická výprava zoologa Nigela Marvena za pravěkými velikány. Ambiciózní a divácky úspěšné pokračování experimentálního seriálu BBC. Spolu se zoologem Nigelem Marvenem se diváci mohou podívat na naši planetu tak, jak vypadala před 150 miliony lety. Díky možnostem počítačové animace a exaktních vědeckých poznatků se staneme svědky unikátního "dinosauřího safari" - na některé obry si budeme moci tařka sáhnout, ale jiným mastodontům se raději vyhneme velmi výrazným obloukem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krátky a jednoduchý dinosaurý dokument pre detičky, ktorým ku šťastiu netreba veľa. Budú ho pravdepodobne prežívať a sledovať s otvorenou pusou a s komentármi – no dpc to je ale macek. Tí, ktorí už necucajú mlieko si vystačia aj s tým no dcp. Ale inak bez urážky, môže sa to (ako vidím) páčiť hocikomu. Mne to však nedalo skoro nič. ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nigel Marven je břídil těžkotonážního kalibru. Tupý dokument, který ani za mák nedosahuje kvalit původní série Putování s dinosaury, i když obsahuje několik nových poznatků... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě Nigel Marven nikdy nijak nesedl. Nevím proč, ale prostě ho nemám rád. Ale tyhle díly jsem se z povinnosti rozhodl zkouknout, protože Putování s dinosaury je nepřekonatelné. Nigel je dobrej herec, to se musí nechat a po tomhle filmu je mi možná o něco málo sympatičtější. Jinak na původní sérii to nemá, ale animace je jak jinak výborná, možná o něco kvalitnější, komentář je kvalitní, český dabing se povedl. Pár informací o dinosaurech navíc, slušně to zabaví, poučí a vlastně i pobaví, Už to není ono, ale jako samostatný dokument(seriál) je to poměrně slušné. Mě se to líbilo, jak říkám, BBC umí. Lepší než encyklopedie a je to reálné... 80%. ()

h0n24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fascinuje mě, jak se za deset let filmová (počítačová) animace změnila. Ušla mílové kroky! Tehdy jsem technologiím ve filmu tleskal, dneska modely dinosaurů vypadají otřesně. Chtělo by to remake... ()

Reklama

Reklama