Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Několik přátel se vydá do útulného dvorku na vsi, aby si udělali mejdan. Vše probíhá v pořádku do doby, než se objeví nepozvaný host, nakažený neznámým virem Zombie. Ukáže se, že nakažených je mnohem více a vir je roznášen ptáky. Teď je nutné přežít do doby, než přijde pomoc. Bohužel, jeden z nich má již podivné příznaky... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (15)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nudne zombikovske pojednani o nakaze ptaci chripkou, jehoz posledni ctvrthodinka se odehrava v podobe survival hry, kdy hrdina musi vykosit co nejvic zombies. Vysledny efekt je neco mezi hororovou parodii na Ptaky a hodne blbym zombies filmem, kteych uz byla natocena cela rada a s mnohem lepsim potencialem. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Německý Zombie ? Proč ne, ale takhle určitě ne i když vykročeno pravou nohou. Již začátek byl velice slibný, což bych od němců nečekal, ovšem brzo jsem byl ze svého blahosklonného omylu vyléčem policistou který vypadal jak z Kobry 11 a potetovaným motorkářem s mokvajícím krkem . I když scénář a prostředí ve kterém se scény odehrávali a to především zdevastovaný zámeček, který by zručnému režisérovy nabídnul, až neskutečně děsivé záběry, nebyl potenciál místa téměř vůbec využit a moc tomu ani nedodala místy až amatérská kamera. Občas jsem byl překvapem dobrými záběry, které záhy vystřídala nesmyslná kamera do prázdna. O něčem takovém jako přínosu do žánru se mluvit nedá, za to o pokusu rozšířit německou kinematografii, . . ano. 45% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Že to ty lidi pořád baví točit. Virus Undead je naprosto typický, ryze neoriginální zombie film s tou nejklasičtější zápletkou a vyčpelými postupy, který nepřináší vůbec nic nového. Víte jak to bude probíhat, víte, co se bude dít, víte co se stane s jednotlivými postavami a to vše pár sekund až minut před tím, než se to opravdu stane. Pozitivní na tom je tak akorát to, že zombíci jsou docela dobře zmáknutí a mají silného old school ducha. To oceňuji. 2,5* ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Obstojný nemecký zombie horor, žiaľbohu s neskutočne nudným, úmorným a zbytočne ukecaným rozjazdom, v rámci ktorého sa prvý nemŕtvy objaví až po vyše trištvrtehodine a za zmienku stojace akčné sekvencie prichádzajú ešte neskôr. Ono, keď sa to už konečne rozbehne, tak to celkom stojí za to - zombíci sú typovo zlatá stredná cesta - ani príliš pomalí ani prirýchli, ale dostatočne bojaschopní a hlavní hrdinovia si s nimi vzájomne dajú poriadne do držky, masky sú OK a pretečie aj trochu tej krvi. Negatívom sú dotieravé digitálne zombie vrany, tie by sa však ešte dali prežgrieť, no ten nezáživný začiatok, ten to dosť zabíja... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle překvapilo mě že si film udržel napětí, dále jen přece to že to byly Němci, nacož je film překvapivě dobrý. Dost jsem se bál že film bude jednoduše špatnej. Ale nestalo se. Masky Zombies jsou dobře zvládnuté a občasně i nechutné. Co je ale více nechutné jsou herci, proboha nejspíše nedělaly tvůrci ani casting protože tahle sebranka herců je něco neuvěřitelného. Navíc ani ženský nejsou moc pěkné. Atmosféra snímku je možná až na konci protože začátek je taková ta vata, co se točí okolo mladých lidí a kdo koho jebe. Gore ve filmu je poměrně slabé, od takovýhleho filmnu bych čekal více. No tak jak film ohodnotit? Průměrná Německá záležitost která se dost kazí nekvalitníma hercema. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama