Reklama

Reklama

Superflat Monogram

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Japonsko, 2003, 5 min

Recenze (13)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pětiminutová anime reklama, jejíž podstatou je sdělení, že Louis Vuitton je roztomilé místo, kde si psychedelické postavičky nevinně hrají s hodně mladistvými děvčátky:) Z hlediska formy jde o vizuálně výraznou prezentaci trademarkových symbolů značky LV, z hlediska obsahu je to i díky prapodivné (a iritující) hudbě zajímavé jenom pokud jste viděli Hosodův vynikající oddechový celovečerák Summer Wars a zajímá vás, kde sebral vzhled sítě Oz;) Z reklam obecně jde o jednu z nadprůměrných, ale docela mi stačilo vidět ji dvakrát. ()

Fabienne 

všechny recenze uživatele

Tento kratičký anime snímek byl natočen pro japonské obchody Louis Vuitton (módní značka známá především díky svým extrémně drahým kabelkám). Jedná se o podivný výlet malé holčičky do psychedelického barevného světa, který je plný typických ornamentů z výrobků Louise Vuittona. Svůj účel (promítání v luxusních obchodech) toto anime splňuje, nic víc nečekejte. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Ze všech monogramů dávám přednost tomu s hodností majora, má sice jen jedno obočí a nos mu chybí úplně, ale za to není superplochý, ale pěkně válcovitý. ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

Nehledě na to, že to je reklama... Tu společnost znám možná tak půl roku, vlastně ani pořádně nevim, co vyrábí, jenom vim, že je známá. Každopádně pro mě to byl vcelku zvláštní zážitek, trochu jsem si uvědomil, že si Hosoda půjčuje z Miyazakiho. Mimochodem, tahle reklama je starší než fenomén selfies, ne? :) Just sayin'. ()

kchaja 

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím jsem vůbec nevěděl, že se má jednat o reklamní spot a možná pro to tak vysoké hodnocení. Prostě klasický Japonský kýč, který výborně plyne a nenudí. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší odpady a jiné nízké hodnocení, ale budiž. Podle mě je Superflat Monogram výborná ukázka děl mistra Takaši Murakamiho, který je pro mě obrovitánskou inspirací z hlediska grafického designu a umění obecně. On je prostě nepřekonatelný. Je to fajn člověk, co jde s dobou a který je neskutečně nadaný a kreativní. V Louis Vuitton to umí. 5/5 ()

SatuPeka 

všechny recenze uživatele

Celkem dobře animované a na reklamu poměrně vkusné, ale nijak to nepřesahuje omezení daného zadání. A navíc iritující hudba. ()

Reklama

Reklama