Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ulice Berlína. Turecké a neonacistické gangy vedou proti sobě nelítostný boj. Chtějí ovládnout obchod s drogami a získav nadvládu nad městem. V tomto neustálém něpští a chaosu úřaduje sériový vrah, který vraždí turecké děti. Vraha dětí se snaží dopadnout Kumal, turecký detektiv. Turci si mýslí, že vrahem jejich dětí je někdo ze skinheadů a chystají krvavou odplatu. V tomto akčním a napínavém thrilleru se setkávají rozdílné kultury se společným cílem - zničit zlo a zastavit násilí. V dramatické závěru přichází nečekané zvraty... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Dale 

všechny recenze uživatele

Bulhari točia film o Turkoch v Nemecku, v hlavnej úlohe s Američanom talianskeho pôvodu. No mohlo to dopadnúť dobre? ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Malinko mi tento film připomněl pár kvalitních epizod z několika starých dobrých krimi seriálů. Tato velmi solidní kriminálka (pravda, s přímou a jednoduchou linií) s příměsí rozdílnosti kultur až překvapivě předčí i některé mnohem zvučnější filmy. [7/1O] (Children of Wax, BGR, krimi thriller) ()

V4nd4l odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt nekoukatelná slátanina. Autoři se patrně trochu inspirovali filmem Vrah mezi námi (vyšinutý vrah dětí, slepý žebrák odhalující vraha, "lidový tribunál") a k tomu ještě přibalili střety Turků a neonacistů, přičemž nezapoměli ani na trochu romantiky mezi dvěma příslušníky obou znepřátelených táborů. No a výsledek je fakt obludný. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Evropská tvorba mě nikdy moc nelákala, ale občas neuškodí se na něco podívat. Začátek a průběh byl docela fajn, ale závěr na mě působil, jako by režisér chtěl za každou cenu udělat ještě něco navíc a to už tak dobrý nebylo. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama