Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Vždycky jsem si myslela, že to s mužskými umím, ale asi jsem nepotkala toho správného“, hodnotí svoje vztahy k mužům zpětně Naďa Urbánková. Málokdo ví, že pro ni byla vždycky více než kariéra důležitější láska, harmonie a spokojená rodina. Nejvíce místa ve 13. komnatě Nadi Urbánkové zabírá zcela logicky její poslední manžel Josef Havlík, pro kterého se před lety vzdala kariéry a odstěhovala se i s dcerou Lindou do Švýcarska. Josefa Havlíka si vzala v roce 1990 plná snů o rodinném štěstí. To se rozplynulo po pár letech stejně jako společné podnikání, které zkrachovalo a Nadě zůstaly jen dluhy a oči pro pláč. S následky se zpěvačka potýká dodnes.

Ve 13. komnatě Naďa Urbánková zavzpomíná také na své první manželství s Karlem Urbánkem, které poznamenala jedna velká osobní tragédie, i na svou největší životní lásku, herce Josefa Abrháma. „Pepu jsem velmi milovala. Když to můžu srovnat s ostatními muži, tak bych s odstupem řekla, že snad nejvíc. Moc jsem si přála mít s Pepou dítě. Ve chvíli, kdy jsem cítila, že ten biologický budík zvoní, tak jsem mu to oznámila, protože jsem se chtěla zachovat čestně, a on mi tehdy řekl, že se na to ještě necítí,“ přiznává Naďa otevřeně své dávné touhy. O začínajícím vztahu Abrháma s Libuší Šafránkovou se zpěvačka dozvěděla od své kadeřnice. Pochopila velmi rychle a odjela do amerického Nashvillu. Až z novin se Josef Abrhám dozvěděl, že se tam vdala. „Musím přiznat, že ten sňatek byl trošičku z trucu,“ přiznává po desetiletích Naďa Urbánková.

V otevřené výpovědi zpěvačky a herečky Nadi Urbánkové naleznete pěkný kus hořkosti a ironie. Přestože kdysi velmi populární diva přišla před časem o všechen svůj majetek a dodnes neví, kdy skončí její soudní tahanice, nenechala se zlomit a stále si uchovává životní optimismus. Navíc se rozhodla naplno a s vervou vrátit ke zpívání, které kvůli svému poslednímu manželovi na čas úplně opustila. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

pfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento cyklus dokumentů (medailonků či profilů) o neřestech či potížích známých osobností hodnotím jako celek, jako projekt. Pravda, některý dokument je lepší než jiný, ovšem to jistě záleží na tom, jak dobrý, špatný, či pestrý příběh si pro nás připravil daný protagonista. [8/1O] Naďa Urbánková: neznám / vadí mi / neutral / mám rád ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama