Reklama

Reklama

Guang Zhou sha ren wang: Ren pi ri ji

  • Hongkong 廣州殺人王之人皮日記 (více)

Obsahy(1)

Film vychází ze skutečných událostí. Manžel od rodiny vraždí prostitutky, protože propadne myšlence, že se po smrti jejich duše reinkarnuje do lepšího života. Jejich těla různě zohavuje, sexuálně se na nich ukájí, své oběti před (i po) zavražděním znásilňuje atd. Jedná se o méně známý, drsný HK CAT III horror. (Flipnic)

Recenze (2)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela hodně drsný a temný honkongský thriller ve stylu u nás známého filmu "Henry - portrét masového vraha". Manžel od rodiny vraždí prostitutky a dělá s jejich těly různé obludnosti. Film je docela temný a drsný, ale ne nijak zcela extrémně. Herecké výkony jsou spíše průměrné. Násilností je ve filmu dost, ale chvílemi film trochu nudí. Gore scény se často odehrávají mimo kameru, nebo jsou střižené. Jde spíše o popis tragédie jedné nemocné duše a její rodiny. Navíc film je podle skutečné události a na začátku je asi minuta dokumentárních záběrů při doprovodu vraha k soudu, zatýkání apod. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně slušný a drsný thriller. Film vypráví o naprosto pošahaném kreténovy který vraždí a znáilňuje ženský. Nejdříve začne u prostitutky a poté už po všech holkách co vidí. Film je to hodně drsný a nahota je tu normální. Nicméně gore nečekejte tohle je spíše psycho. Film má neuvěřitelně skvělého herce v hlavní roli, kterému věřite každé slovo a ta pošahanost je naprosto dokonalá. Konec je sice trošku až moc zrychlený a přišel mi i lehce hloupý. A některé scény jsou strašně nudné a některé pro změnu divné(Scéna večeře a rybou, wtf?) ale jinak se jedná o slušný film na který se hodně dobře kouká. ()

Reklama

Reklama