Reklama

Reklama

The Cake Eaters

  • Austrálie The Cake Eaters (více)
Trailer

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Linfe 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Kristen jako herečku. Vlastně, kvůli tomu jsem na tenhle film koukala. Ale ten film už pro mě ode dneška nemá kouzlo jenom v tom, že tam hraje ona. Je to příběhem, který je v něm ztvárněný. Uvěřitelným scénářem, perfektním hereckým výkonem všech zůčastněných. Aaron byl opravdu ůžasný, kéž by takových bylo víc. Líbil se mi i sekundární příběh mezi Georginou babičkou a jeho tátou. Ráda se na to podívám znovu a opět mi klidně i ukápne slza. Stojí to za to. Raději takovéhle filmy než tisíc blockbusterů. Vřele doporučuji. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Kristen Stewart je mojou najoblubenojsou hereckou a som presvedceny ze jej vykon ma v ziadnom filme nesklame ,ci to uz bude drama ,komedia alebo horor. U nej som si zvykol ,ze ked ked sa objavy v hlavnej ulohe hociakeho fimlu ,tak cele jeho uspech staji na jej vykone. Presevdcila ma o tom aj tomto malo komornom diele, v ktoro bola znovu bezchybna a postavu handycapoveho dievcata ,ktore tuzi mat sex zahrala skvele. Bohuzial tento film ma viacej postav a viacej pribehou. Postava a pribeh Baglehovho brata Guya je podla mna zbytocny a reziserka sa viac mohla venovat hlavny postavam. Inak sa vsak jedna o pekne pomale komorne z dobrou reziou a solidnym herectvom. Film mi vychadza na tri hviezdicky ale za Kristen jednu pridavam a dufam ze ked skonci zo seriou Twilight ( ktora sa mi mimochodom tiez paci:D ) natoci nieco podobne ako bolo toto ,alebo Speak. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Naozaj pekna romanticka drama o rodine a vztahoch,ktore su tak hrozne dolezite v zivote cloveka,som rad,ze mi tento nenapadny film padol do oka a mohol som ho vidiet,no a samozrejme ani sa necudujem,ze Kristen Stewart prerazila v Hollywoode,staci sa pozriet,ako uzasne stvarnila svoju rolu v tejto zalezitosti a bude vam vsetko jasne,klobuk dole pred nou...:-) ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

o čem to je? Láska je mocná, někdy zlá jindy opojná. Kvete v jakkémkoliv věku a nehledí na ostatní. O tom se přesvědčí dva bratři a jejich otec (ne mezi sebou).....Co já NATO? Malý milý film s velkou malou herečkou Kristen Stewart. Stejně jako pomalu plyne, život hlavních hrdinů, plyne pomalu i toto dílko. Díky tomu jsem si všiml několika nelogičnostní v ději, které snižují výsledné hodnocení (Beagle a Georgia se neznají??). Za poměrně zbytečnou považuji seniorskou romanci, jenž se nedočkala ani vyústění. Zbytečně kradla čas, hlavní dějové linii (spoiler-zde bych vyzdvihl vztah hlavních hrdinů, jenž je o 180 stupňů otočený, on miluje zatím co ona chce) u které bych uvítal větší citové vydírání. ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšený. Tak to se mi opravdu dlouho nestalo, aby mě všechny postavy připadaly tak dobře napsané a výborně zahrané. Přestože je jedna z hlavních postav postižena smrtelnou nemocí, neutápí se film v beznadějném smutku a patosu. Tempo je příjemně rychlé, vše se děje přirozeně. To z tohoto snímku dělá jeden z mých TOP TEN ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)
  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)

Reklama

Reklama