Reklama

Reklama

Na venkově, v malém městečku The Cake Eaters, žijí dvě propojené rodiny, které se musí vyrovnat s láskou a ztrátou. Otec rodiny a místní řezník se musí vyrovnávat se ztrátou své manželky Ceci. Jeho nejmladší syn Beagle pracuje v místní střední škole v bufetu, nejstarší Guy byl několik let pryč na cestě za svým snem stát se rockovou hvězdou, kvůli tomu ale prošvihl matky pohřeb. Beagle touží po dívce jménem Georgia, která je ale smrtelně nemocná. (poz3n)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

italka63 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film s úžasnou Kristen Stewart, která dokonale vystihla těžce nemocnou dívku, která ví, že už jí nezbývá moc času a chtěla by stihnout zažít lásku. Jenže na malém městečku každý každého zná a tak se tu tak trochu náhodou propletou osudy dvou rodin, které už se velmi dlouho znají. Mají svá malá i velká tajemství, sny, ale i životní nezdary.Nádherné drama, po kterém si třeba řeknete, že na tom sami vlastně nejste tak špatně. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Z daného tématu by šlo určitě vytěžit i mnohem víc. Příliš mi tam nesedla ta druhá linka - vztah seniorů, až moc odváděla pozornost od hlavní linky. Docela bych bral, kdyby film byl podán více emocionálně - třeba kdyby v něm nakonec Kristen zemřela, myslel jsem si, že to tak i bude, ale bohužel. Takhle tenhle film působí jenom jako lehký větříček, na který nezapomenu díky své vyjímečnosti, ale pouze díky Kristen Stewart, které mi bylo vážně líto... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka so smutným námetom. Je veľmi ťažké natočiť film o chorobe, prípadne umieraní a pritom odolať účelovej sentimentalite a pátosu. Myslím, že tento snímok je práve ten šťastnejší prípad, pričom aj keď sa tu v podstate nič také svetoborné neudeje, no pozerá sa na to hrozne dobre. Určite sa o to veľkou mierou zaslúžila Kristen Stewart, ktorá tu podala jeden fantastický, geniálne presvedčivý výkon, celý čas čo bola na scéne patril len jej, zhltla všetku moju pozornosť, klobúk dole. Kto neverí, že je to vynikajúca a talentovaná herečka, tak tu má jasný dôkaz, že je sakramentsky dobrá. 75/100 ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Asi poprvé, co mi přišlo, že se Kristen opravdu ale opravdu snaží hrát, ale stejně jí to nejde. Ano sice dokázala hrát tělem, jak měla, ale co se týče obličeje, tak v podstatě ten stekný výraz ve tváři můžeme vidět úplně ve všech jejích filmech. Naučí ona se někdy zavřít ty ústa, když mlčí? Tohle je sice zajímavý film, ale není nějak úchvatný, nedostal mě prostě, nesympatičtí herci a ačkoliv se jednalo o intimní téma, nepřišlo mi to vůbec intimní, takže 3* a víc ani ň. ()

Marťulka 

všechny recenze uživatele

Krom skvělé Kristen Stewart není na filmu nic tak zajímavého, aby mě to donutilo si jej pustit znovu. Zdlouhavé, chvílemi nudné, moc postav, které člověk za dobu filmu prostě nepochopí. Škoda. A trošku otevřený konec, což mi taky vadilo, ale na jednu stranu, lepší, než ve většině filmů, kde je hlavní postava smrtelně nemocná, zamiluje se a umře. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Režisérka při natáčení tohoto filmu spolupracovala s dvěma sestrami, které touto chorobou trpí. Jedna z nich po shlédnutí filmu řekla, že na začátku filmu si myslela, že Kristen touto chorobou opravdu trpí. (Reesam)
  • Poté, co Georgia (Kristen Stewart) stráví noc s Beaglem (Aaron Stanford) a chystá se vstát z postele, je možné vidět otlačený popruh od podprsenky. Údajně ale Georga byla celou noc nahá. (Reesam)

Reklama

Reklama