Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Miki Javora je chorobný žárlivec. Žárlí na svou ženu a žárlí tak strašně, že si o tom musí čas od času promluvit s psychologem. Rovněž do detektivní agentury zajde a nechá ženu hlídat, aby měl klid, ale stejně to nepomáhá, život je prostě pro ženatého muže peklem. A bude hůř.. Jednoho dne, jako na potvoru na služební cestě daleko od domova, si Miki všimne, že jeho kalhoty, nejsou jeho kalhoty. Jsou podobné, ale cizí. Někdo je vyměnil. A kdo jiný by to tak mohl být než odporný milenec na zběsilém útěku od jeho ženy. Nejstrašnější noční můry se rázem stávají skutečností a Miki ztrácí pevnou půdu pod nohama. Držme mu palce, v této komedii to bude rozhodně potřebovat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (27)

anitae 

všechny recenze uživatele

Celkem kratká komedie o nevěře, zajímavý námět, ale šlo z toho vytřískat mnohem víc - škoda. Jednoduchý humor, pěkná hudba, ale víc jak 3* to nestálo. A teď pár hlášek: Teorie permanentní nedůvěry. "Ahoj český brat, už jsi podpísal petíciu za registované partnerstvo homosexuálov?" - "Polib mi prdel..." Rozhlasový pořad o milostné předehře, a Láďa ze Znojma: "Na hygienu já su pes, každá baba se musí nejprve umýt..." "Zabít a do kafilérky, jak říkají Slováci." - "Slováky mám rád, jediní z Evropy nám rozumí..." ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách odbytá televizní komedie, na které je relativně snesitelná snad jen kratší stopáž...Přehrávající Vladimír Dlouhý, mizerná úroveň dialogů - je zajímavé, že oč topornější dialogy, o to víc tam autor nacpe vulgarismů, všechno nedotažené a uspěchané, jako by to bylo natočené mezi svačinou a přestávkou na oběd. Celkový dojem 30 %. ()

Reklama

Peabody

všechny recenze uživatele

no ono se kdysi tvrdilo o Igorovi Chaunovi, že je to absoilutní king českého filmu a jenom má smůlu na scénáře. Chytil se televize, kde se Léčbou Klausem nějak tak uživil a protloukl devadesátkami, aby se vcelku jasně ukázalo, že tvrzení v první větě neplatí. Takže začal točit nevalné TV filmy a pohoda, pohodička. Tohle jsem chtěl vidět kvůli panu Dlouhému, toho stojí snad vždy za to shlédnout. Pan Sovják napsal rutinně scénář, činí tak již dlouhá desetiletí a ICH to prostě vystřihl na první metodou žaves a neopomněl si přidat mystično, které k jinak bakalářské historce sedí jako pěst na oko. . ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Čo tak pozerám názory, tak sa veľmi ztotožňujem. 64 minút sa môže zdať málo, ale kľudne by pre tento prípad stačila polovica. Čo sa týka plytkosti, tak ako tento snímok je jeden z tých zbytočnejších, i keď som sa párkrát zasmial. Takže nič výnimočné, tak za **. Inak čo sa tu "vyzdvihuje" kamera, áno tak tá bola prinajmenšom zvláštna, akoby paródia na autentické ručné snímanie, alebo skrytú kameru... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Proč tak hnusná hudba na začátku a konci?? Ani jako celek to nebyla nějak zvláště veliká legrace, ale naštěstí není snímek nějak dlouhý, takž se to dalo. Bohužel, stará česká bolest, když se nedaří dělat komedii, uděláme z toho nakonec tragédii, potrefila i toto minidílko a tím jej poslala ještě níže. No ale když se hodně nudíte a nemáte nic po ruce… ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama