Reklama

Reklama

Kardinal

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Rakousko, 1967, 5 min

Režie:

Otto Mühl

Recenze (12)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Vezměte kameru, pět minut staticky snímejte nepochopitelné pomazávání a posypávání lidského těla vším možným a voilà, na světě je umění. Hlava je (relativně) gut, ale tu gay masáž jsem už prostě nepobral... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Otto Mühl a moje třetí a zatím asi nejslabší setkání s jeho tvorbou. První část je docela vtipná. Nešokuje, ale pobaví. Zřejmě jde o recept na výživnou pleťovou masku. Druhá část už byla slabší. Nešokovala a ani nepobavila. Každopádně celej snímek povyšuje o level výš šílenej zvukovej podmaz. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Otto Mühl byl pěkně úchylný režisér - jen co je pravda, o čemž jsem se už mohl několikrát přesvědčit. Ani tentokrát nezklamal. Začátek o chlapíkovi, provázku a jeho pomazání nejrůznějšími sračkami a barvivem byl sice zajímavý, ale ta následná ukázka „staro-rakouské swingers akce“, kdy chlapi v tom bordelu už asi nepoznali ženskou a pořád poplácávali sami sebe (ona chudinka jim alespoň jezdila rozkrokem po zádech, aby z toho taky něco měla…) to už byla vážně úchylárna. Podívaná ne pro každého!!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, o nichž by se nemělo mluvit, ale jen se na ně dívat, protože jen tak nejlépe vystihnou svou vlastní podstatu. Jakákoliv slova jsou zbytečná, nevýstižná, marná. Prostě se jen dívejte. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Neodsudzujem. Skôr by som len chcel pochopiť výpovednú hodnotu tohto bludu. A prosím, vysvetlite mi niekto, kde som mal v tom všetkom nájsť horor? ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Více než svébytné umělecké dílo je to spíše zajímavé hledání nové formy a výrazového prostředku.. První část je rozhodně poutavá. Struktury, barvy a hmoty nanášené na živý podklad (se kterým se nezachází jinak než jako s materiálem) mají něco do sebe.. Druhá část je už horší.. člověk tuší o co se Muehl snaží, ale něják to není příliš funkční... Z obou částí navíc leze (možná až moc okatě) snaha provokovat a šokovat což může na někoho fungovat, ale třeba mě takový šok pro šok moc nebere. Chci umění..nevadí jestli je šokantní nebo tradiční ale musí být upřímné a opravdové. Chválit tady formu s ohledem na rok vzniku je trochu mimo, vzhledem k tomu, že podobné experimentálie rozhodně nebyly v 60.-70. letech nic ojedinělého a zvláštního. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto čo je za nechutný fetiš!!!. Celá snímka má dve zábery.. V jednej je nejaký mladík natieraný nejakými (pravdepodobne) potravinovými "maglajsmi" a v druhom zábere sa po tých "maglajsoch" váľajú štyria nahý ľudia, ktorý si svoju sexuálnu netradičnú úchylku na lepkavých tekutinách zaručene užívajú. Keďže pri tom híkajú ako postrelené kone.. Vyslovene ako z nejakého porna.. ()

ybuko 

všechny recenze uživatele

Doplnim Moskoevuv komentar - jak je Muehlovym zvykem, vsichni nakonec skonci nazi na zemi. A pomazavaji se nejakou barvou. ()

Moskoe 

všechny recenze uživatele

Hlava muže je polévána a posypávána materiálem všemožných barev a rozličné konzistence. Asi tak 3 minuty... ()

Reklama

Reklama