Reklama

Reklama

El cielo dividido

  • Velká Británie Broken Sky

Obsahy(1)

Dvaja študenti, Gerardo a Jonas, sú do seba zamilovaní. Jonas je však posadnutý iným chlapcom, čo vedie k tomu, že sa Gerardo presunie do náručia Sergia. (dwdb)

Recenze (5)

petrsv 

všechny recenze uživatele

Studenti Gerardo a Jonas žijí v dokonalém vztahu, který je vyplněn nejen láskou a romantikou, ale vášnivým sexem. Jejich životy se zdají být neoddělitelné, jako by si byli souzeni. Vše se ale změní, když jednoho večera potká Jonas pohledného chlapce Bruna, na něhož poté nemůže zapomenout. Gerard je raněn, na vzniklou situaci nicméně reaguje také nevěrou. Film Vyjasněné nebe je poetickým a zároveň realistickým příběhem vyprávěným téměř beze slov, pouze pomocí nápadité práce s detaily jednotlivých herců, jejich gest a také pomocí podmanivé hudby. Tato formálně náročná skládanka vyžaduje velmi soustředěného, otevřeného a trpělivého diváka, který je ochoten nechat se unášet pomalým erotickým příběhem o radostech a strastech nevěry...(Febio) ()

F27 

všechny recenze uživatele

Pokus vtáhnout diváka do hloubky se nevyvedl. Celé drama by se dalo sestříhat do 15 – 20ti minutového krátkého filmu a bylo by vypovězeno možná víc. Příběh mělký, postavy povrchní, erotické scény nevěrohodné. Z emocí se podařilo předat pramálo. Za pochvalu rozhodně stojí výběr scén corbusierovského města, pro daný záměr to působí vhodně chladně občas surrealisticky. V hudbě mě milo pobavila dvořákova Rusalka v češtině. Dvě hvězdy alespoň za dotáhnutý pokus do konce. Kdo jste dal pět hvězd, napište, co se vám líbilo. ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Naprosto jiný, netradiční film, zpracovaný originálně, něžně, někdy až zbytečně zdlouhavě. Když se na scéně objevil poprvé Sérgio, úplně jsem se lekl, že to je Johnny Depp za mlada … film mi utkví v mysli opravdu svou jinakostí ... 4688 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsia buzniada na obzore .. to je to, ze ked ma clovek rad vseobecny rozhlad, na tlgb ci jaxa volaju proste natrafi ci chce ci nie - taky Elton John je sucast vseobecneho rozhladu a ne ze ne, ale ze jo. Wham s tym onym - Dzordzom Majklom - to tiez vseobecny rozhlad ..... no len mne pri pozerani jaxi zacal zaludok strajkovat a furt chcel obsah zaludku von - : 5 % ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama