Reklama

Reklama

Chuck

(seriál)
USA, (2007–2012), 65 h 7 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

Tim Jones

Hrají:

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Adam Baldwin, Sarah Lancaster, Ryan McPartlin, Vik Sahay, Scott Krinsky, Mark Christopher Lawrence (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Chuck (Zachary Levi) je hlavním hrdinou stejnojmenného seriálu. Chuck je pracovníkem v obchodu s elektronikou "Buy More". V práci tráví prakticky veškerý čas, a když není zrovna v práci paří hry se svým kámošem Morganem (Joshua Gomez). V den narozenin příjde Chuckovi e-mail od jeho největšího nepřítele - Brycea Larkina (mimochodem agenta CIA). Poté je Bryce zastřelen. Chuck e-mail otevře, co však netuší je to, že se jedná o informační databázi tajných služeb poskládanou do obrázkových souborů (tzv. INTERSECT). V tu chvíli se celá databáze začne Chuckovi záhadným způsobem nahrávat do hlavy. Probere se až ráno.

A právě tohle startuje celý seriál. Poté co CIA zjistí, že všechny jejich tajné informace má v hlavě bezvýznamný prodavač, nasadí na jeho ochranu krásnou agentku Sarah (Yvonne Strahovski). Ta mu pomáhá čelit všem nástrahám, které tato "moc" přináší. (Banger888)

(více)

Recenze (449)

Scylla 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je především oddechovka, která výborně baví a filmový znalci si přijdou na své už díky nespočtu popkulturních odkazů, které se tu objevují. Seriál má vzrůstající tendenci, tudíž se nenechte odradit prvními díly. Druhá serie je podle mě ještě lepší, protože se věci dají více do pohybu a děj je bohatší. Sympaťácký postavy přirostou k srdci a když budete brát akční scény s nadsázkou, nebudete času stráveného s Chuckem litovat. (VYHNĚTE SE DABINGU!) ()

Twil 

všechny recenze uživatele

Vice chyb, hlouposti, nelogicnosti a vselijakyck kiksu jsem snad v zadnem jinem serialu nevidel. Krom toho, ze jsem si oblibil agenta Caseyho opravdu nerozumim tomu, proc me to porad laka se podivat na dalsi a dalsi dil,.. ___EDIT: Ctvrta serie uz me odradila a nemyslim si, ze Chucka dosleduju do konce,.. ()

Reklama

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Josh Schwartz podruhé! Donedávna jsem tomuto chlapíkovi nevěnoval pozornost, ale už sjíždím jeho druhý seriál a po OC je to znovu pecka. Jak je tu OC trochu nedoceněný, rozdíl o proti IMDb (20%) mluví za vše, tak Chuck už si získal oblibu i tady. Jsem zatím na konci druhé série a Chuck je seriál, který se zatím dokáže pořád vyvíjet. Druhá řada už chytla i ucelený příběh, který nemá epizodního trvání, což mě hodně potěšilo. I moje hodnocení, který jsem si po čas sledování v duchu říkal se rychle měnilo, do poloviny první řady bych víc jak tři nedal, na konci druhé si umím představit i to, že se dostanu k plnýmu počtu. 35 dílů za 3 dny… ne každému seriálu se podaří mě tak ukotvit k obrazovce. S1 - 70% | S2 - 85% | S3 - 80% | S4 - 70% | S5 - 75% ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Best seriál #7 - - - Jeden z nejlepších seriálů současnosti u mě. Z počátku jsem do toho nevkládal nějakou větší naději a myslel si zda to není parodie na známějšího "Chucka". Nenadchlo mě ani extra prvních pár epizod. Z půlky komedie, z půlky akce ale ani jedno pořádně. Dal jsem tomu čas a nakonec si to zamiloval. Miluju svět Chucka, jaké má přátelé, kde pracuje, jaké má parťáky. Buy Moria kapitola sama o sobě ze svými ulítlými zaměstnanci. Dvojička Jeffster, Morgan, Big Mike a další. Neustále nekonečné gagy a blbiny. Další důvod je krásná agentka Sarah Walker s hláškujícím nabubřelým agentem Caseym, bez kterých by to nebylo ono. Všechno doplněno charismatickými vedlejšími postavami jako kapitán Úžasňák s Ellie nebo hostujícími v podání okouzlující Mini Anden, Jordany Brewster, Kristiny Kreuk, Rachel Bilson a Arnold Vosloo, Chevy Chase, a další a další. První řada byla za slabší 4*, nicméně druhá už perfektní, především i díky několika posledním epizodám. 3. řada nedosáhla kvalit druhé, přesto má šmrnc (****). Rozhodně je chyba pokud někdo vzdá sledování po několika prvních epizodách. To nejlepší přijde na konci první a ve druhé sezóně a dál!! Jeffster http://www.youtube.com/watch?v=G-6a1PlB-zI :-) 4. a 5. řada svážela Chucka do hlubin, donutila mě uvažovat snížit hodnocení, ale s posledním dílem jsem nadšen, jsem naprosto nadšen. Bude mi to chybět... (hodnocení za 1. - 5. sérii - konec) ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Takže v průběhu druhé série zvedám na plnou palbu. Dlouho sem hledal 40 minutový seriál nabitý akcí, ale hlavně s kvalitním Nerd humorem. Chuck je ztřeštěný klasik, který prostě stříli hlášky od pasu. Zdatně mu sekunduje jeho vousatý kámoš Morgan. A nesmím zapomenout na toho nejlepšího, cynicky sarkastického agenta Caseyho. Doufám, že jim všem humor vydrží. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (58)

  • V epizóde "Chuck vs. the Beefcake" zaznie hláška: "Pojď se mnou, jestli chceš žít". Fanúšikovia Terminátora túto hlášku isto poznajú. (pugs)
  • Ve 2. epizodě 1. série při testech Chuck (Zachary Levi) mimo jiné pronese větu: "Let 815 byl sestřelen raketou země - vzduch," což je odkaz na seríál Ztraceni (od r. 2004). (kubstvi)
  • V prvních epizodách je možné si všimnout v Chuckově (Zachary Levi) pokoji plakátu k filmu Tron (1982). (S.U.E.S.)

Související novinky

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama