Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

Delaney odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší iluzionista všech dob... Zatím jsem viděl asi deset věcí, z toho tři se dají lehce prokouknout, tři jsou neuvěřitelně nekvalitně natočený, proč jeden kameraman obchází člověka aby viděl to samé? Že by nenápadný prostor pro střih? a proč druhý kameraman v tu chvílí ujede kamerou a zabere ksichty udivenejch crissovejch kamarádů? a čtyři opravdu nevysvětlitelné triky, ale tak když to dokáže tak proč to dělá ve studiu před deseti lidmi a ne jako pořádnej iluzionista copperfield před tisíci lidmi.... Criss je génius v tom, že jako první přišel na to, že natočit nekvalitní sestřihaný kouzla pouze s udivenými pohledy přátel a lidí ze studia může vynést prachy a slávu... ale ne všichni jsou tak blbý... jestli tě někdy potkam tak tě přejedu nebo rozříznu vejpůl, uvidíme jak se s tím vypořádáš... ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Staré triky, nový kabátek jdoucí s dobou někdy k hranici extrému. Samotný Criss vzezřením připomínající Alice Coopera dle mého nemá tolik charizmatu jako např. Copperfield a třeba Derrenu Brownovi se nemůže rovnat. Na první pohled velice působivé triky bych nejraději viděl naživo kvůli objektivnímu zhodnocení, protože co si budeme povídat vše co se dá sestříhat je tu sestříháno. Třetí hvězdu dám kvůli myšlence, kterou Criss zmiňuje - že je zapotřebí myslet 'out of the box' a do všeho jít s tím, že je to skutečně možné (což se vztahuje na jakoukoli lidskou činnost). ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Criss Angel umí, ale stále tomu nevěřím.. Člověk co odchytává na ulici ,,náhodné,, lidi.. přelétává z budovy na budovu, levituje atd.. jako sorry, ale na to nenaletím.. Copperfield to je alespoň Pan kouzelník co měl svoji úroveň.. I tak dávám 2z5 což si zase jako zaslouží ne že ne, ač se mi postupně tento ,,magič,, přejídá víc a víc.. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Okázalý floutek předvádí stokrát viděné "triky" s kartami, mizejícími předměty, procházením zdí za prostěradly... a vůbec, hodně věcí se děje za prostěradly nebo novinami. Ona totiž tato street magie je tak přeumělkovaně nápadná, že je až k uzoufání nudné sledovat toho mystického blbečka jak dělá pýár všemožné komerci na účet magie. Takovej Dynamo je alespoň skromný týpek. Jeho šou už za vidění stojí. ()

Naslund

všechny recenze uživatele

Nevím, co na tomhle má být magie. Některá kouzla jsem předtím viděl už mnohokrát a v lepším provedení. Občas předvede takové triky, které bych dal i já. Sem tam něco odvážného, ale rohodně ne kouzelného. To co mě ale vytáčí jsou ta "kouzla", kde je zcela jasné, že něco provede v prostřrihu. To není kouzlo ale podvod. I kdyby to skutečně udělal, asi těžko mu to uvěřím, pokud to nepředvede v nějakém velkém vystoupní naživo, jako jsou třeba Talenti. Teď tu jen občas něco provede před podezřele se chovající partou, nebo před jednou ženskou někde o samotě. A taky nemám rád jeho emidž. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama