Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Natírají okna (S04E12)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Režie:

Marek Beneš

Obsahy(1)

Mat sa chystá natrieť nabielo rámy okien a Pat sa venuje kvetinám, ktoré si pestuje v skleníku. Matovi upadne z balkóna plechovka s farbou a zapíska na Pata, aby mu ju priniesol. Po prinesení sa snažia vymyslieť spôsob ako zabezpečiť plechovku s farbou, aby už nespadla zo zábradlia balkónu. Po vyriešení situácie s plechovkou sa púšťajú do očisťovania rámu, aby mohli natierať. (pravo)

(více)

Recenze (23)

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako za komančů. Nemá cenu něco dělat jednoduše, když to jde složitě. Pat s Matem s pitomostí sobě vlastní vymlátí všechny skleněné tabulky, a tak jim nezbývá nic jiného, než "někde" vzít náhradu a pomocí vymakané mašiny všechna okna opravit a přemalovat... 100% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový díl, který má asi jako jeden z mála velmi blízko k tradičnímu zmatečnému jednání dvou oblíbených kuťáků. Z akce natírání oken udělají úžasný guláš grosteskových scén, kde sklo řinčí, stroje hučí a divák se směje. ()

pfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva nešikové se pouští do jakékoliv opravy či výstavby. Pak že to nepude... Nic není problém! Legendární postavičky a hudba z tohoto seriálu potěší prostě vždy jak malé, tak velké diváky. [1O/1O] ()

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pod newyorkskym mrakodrapom sedí slušne oblečený pán a pofajčieva. Okolo ide novinár: - Pane, môžem vám položiť pár otázok. - Nemám teraz nič v pláne, pýtajte sa - a vypustí nádherný krúžok dymu. - Vidím, že fajčíte. Už dlho fajčíte? - Cez 30 rokov. - A koľko toho vyfajčíte denne? - Jednu až dve krabičky. - Máte nejakú obľúbenú značku? - Áno, fajčím zásadne Marlboro. - Tak za tie roky - vytiahne novinár kalkulačku - ste mohli ušetriť toľko peňazí, že by ste si mohli kúpiť napríklad tento mrakodrap! - Pane, a vy fajčíte? - Nie. - Potom máte určite mrakodrap... - Nie. - To je zaujímavé: Ani nefajčíte, ani nemáte mrakodrap. A ja aj fajčím, aj ten mrakodrap patrí mne. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat se s vervou pustili do zkrášlování svého dvojdomku a první na řadě jsou oprýskaná okna. Když tihle dva pracují s něčím křehkým jako je sklo, tak je velmi pravděpodobné, že se zanedlouho budou brodit v hromadě střepů. Naštěstí mají téměř nevyčerpatelnou zásobárnu okenních tabulek. Jedna z mála nových epizod, která svou zábavností navazuje na tradici starších dílů. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

DonParegio 

všechny recenze uživatele

Tak tento diel ma fakt dostal nemohol som sa udržať od smiechu . Animátorsky aj dejovo dokonalý . Obávam sa že lepší diel už neuvidím . ()

Reklama

Reklama