Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Automat (S04E15)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Režie:

Marek Beneš

Obsahy(1)

Mat si priváža domov na vozíku obrovskú škatuľu a Pat sa mu snaží pomôcť ju dostať do domu. Keď ju úspešne dostanú doprostred izby, tak Pat nedokáže odolať svojej zvedavosti, čo krabica ukrýva. Po jej otvorení zistí, že ide o automatický prístroj na nápoje. Úloha, ktorá ich čaká, spočíva v zapojení a uvedení prístroja do chodu. Ale nie všetko funguje tak ako si to obaja predstavovali. (pravo)

(více)

Recenze (25)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto sa už len vezie na vlne úspechu pôvodných častí. Séria z roku 2003 zďaleka nedosahuje originality, výnimočnosti a humoru prvých dielov. Animácie sú stále skvelé, ale príbehu dochádza dych. "Automat" je tak pre mňa len pripomienkou kvalitného českého animovaného seriálu, ktorý som kedysi dávno mal tak rád. "Pat a Mat"?! Ja si to dodnes pamätám pod názvom "A je to!". *** ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nové díly mi nijak nevadí, dost se jich povedlo, tohle je však celkem blábol. Samozřejmě však potěší skvělý závěr. Oni si prostě dobrou náladu zkazit nenechají... 70% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To měl být hlavní triumf socialismu. V každé ulici automat. Přijdeš a vezmeš si kolik čeho potřebuješ. Potom si nebudou lidi závidět. nebudou mít důvod. A jediné co budou řešit je jejich duchovní růst! právě tihle dva mě přitom tuhle myšlenku připomenuli! Děkuji, vy dva šašounci! ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat si koupí automat na nápoje, který samozřejmě okamžitě zničí, upraví si jej k obrazu svému a z takové blbůstky udělají velice pohodovou sedmiminutovku. Hudba: Petr Skoumal ()

štísko 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch dílů co mají pozitivní vliv na naše děti. V létě si po jeho shlédnutí sami z velké krabice něco takového sestrojili. No a mi neměli po dlouhé době problémy dostat do nich nějaké tekutiny. Neustále si dělali jeden druhému a druhý třetímu, ze sirupu nějaké limonády. ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No a nevyřešili to nakonec krásně? Vlastně ani žádný automat nepotřebovali. Spíš je hrozný, jak dokážou všechno tak příšerně rozebrat a už to nikdy nedají dohromady. ()

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzala pani učiteľka deti na exkurziu na stavbu a ako naschvál práve vtedy spadol z lešenia robotník a na mieste bol mŕtvy. Po príchode späť do triedy, pustili sa do rozoberania tohto prípadu. - Povedz nám Anička, prečo tento ujo spadol? - Nevedel nič o bezpečnosti práce. - A ty Miško? - Určite mal vypité. Vtom sa postaví Móricko. - Nie, on spal s mojou mamou! - Prečo si to myslíš ? - Počul som ako kričal "Chlapče, jebem ja tvoju mater, netras tým lešením!" ()

Reklama

Reklama