Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Akvárium (S04E17)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Režie:

Marek Beneš

Scénář:

Karel Žalud

Hudba:

Petr Skoumal

Obsahy(1)

Mat si kúpil akváriovú rybičku a zatiaľ čo Pat sa snaží rybičku usmažiť, tak Mat usilovne hľadá vhodnú nádobu, kam by ju umiestnil. Mat nakoniec nájde v komore vhodnú nádobu a zároveň sa mu podarí aj zachrániť rybičku pred Patovým úmyslom ju upiecť. Presvedčí ho zároveň, aby mu pomohol zhotoviť akvárium a tak sa s tým čo nájdu doma snažia vyrobiť akvárium. (pravo)

(více)

Recenze (37)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl zase jednou bláznivý nápad. Já se jenom divím, že jim ten pěkný dvojdomek při tom jejich improvizačním počínání už dávno nespadl na hlavu. Ovšem, i s tím by si ti dva koumesové poradili po svém a s vervou sobě vlastní. Takže by spokojenost byla po všech stránkách. To vytoužené akvárium se jim nakonec opravdu povedlo. Jen to bude mít asi hrozné následky. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Rybička, ktorú donesie Mat vo vrecku, je červená. Neskôr je však už hnedozelená. (prechlap)

Reklama

Reklama