Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Opékají špekáčky (S04E02)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 7 min

Režie:

Ladislav Pálka

Kamera:

Zdeněk Krupa

Obsahy(1)

Pat a Mat sa rozhodli, že svoj voľný čas vyplnia opekaním špekačiek. Keďže sa im nechce ísť von, tak sa rozhodnú uskutočniť opekačku v byte. Prípadné komplikácie riešia zakaždým novým nápadom. (pravo)

Recenze (20)

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat si chtějí dopřát trochu nezdravých uzenářských výrobků a při tom zjišťují, že táborák uvnitř domu je životu-nebezpečný nápad. Rozhodnou se tedy postavit si krb, ale použitý stavební materiál jaksi neodpovídá, ba přímo odporuje požárním předpisům. Naštěstí vše dobře dopadne a naši hrdinové si užijí své opékání za doprovodu hudby ve stylu Evy a Vaška. U této epizody jsem se příjemně bavil. ()

Zajímavosti (1)

  • Když nese Mat podruhé Patovi vodu a je rád, že tentokrát nespadl do díry, chce si dát ruku na srdce. Dá si jí ale na špatnou stranu těla. (OJan)

Reklama

Reklama