Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Manhattanu vypukla smrtonosná nákaza, která mění lidi v krvelačné bestie. Šestice obyvatel domu musí přetrvat noc chránicí své obydlí a životy do doby, než bude mít magistrát města vše pod kontrolou. (LIVINGDEAD)

Recenze (58)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Clutch je chlapík, ktorý je ochotný podať pomocnú ruku komukoľvek zo susedov. Býva v jednom z obytných domov na Mulberry street. Všetci majú špeciálny, takmer rodinný vzťah. Situácia na Manhattane sa náhle mení po ojedinelých útokoch besných krýs na ľudí. Ten kto bol napadnutý sa stáva akým si krysím zombie. Okolnosti naberajú rýchly spád a "obetí" nezadržateľne pribúda. Podarí sa Clutchovi dostať všetkých svojich susedov do bezpečia?? Z pohľadu drámy a vzniknutej situácii pri boji o vlastné životy je tento film na dobrej úrovni. Avšak pohľad trasľavej kamery pri útokoch zombie, ktoré sú točené prevažne v tme, tento film, ako horor, len znehodnotili. Zrejme nato mali svoje dôvody. Príde mi to ako keby nebol dostatok financií na masky a kvalitu ich prevedenia. Len vďaka úplnému záveru, akým spôsobom sa príbeh uzavrel, dávam tri hviezdičky. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Předně si ujasněme, na čem jsme - Mullberry St. je nízkorozpočtové béčko až céčko, typický film nadšence, který si svůj první film nejen režíruje podle vlastního scénáře, ale taky sám nastříhá, vyprodukuje a do pomocných prací zapojí rodinu (viz titulky). Když uvážíme, za jak směšné peníze to muselo být natočeno, nedopadlo to vůbec až tak špatně. Čekal jsem průšvih na všech frontách, nakonec tady byly "pouze" tři hlavní katastrofy - masky, střih (hlavně v akčních scénách, které spíše připomínaly zrychlené slapstickové gagy) a počítačové efekty výbuchů a ohně. Pak jsem se samozřejmě musel prokousat klasickou béčkovou nadílkou - špatní herci, barevné filtry překrývající všechny možné technické přešlapy, mdle vystavěné scény, opravdu stupidní chování postav. Plus vykrádačky z klasiků, blesk z Okna do dvora, láhev z Čelistí. Přesto jsem se rozhodl jít s hodnocením o něco výše - fandové horroru ocení originální příšerky, mě zase potěšila civilnost "neakčních" scén, snaha seskládat skupinku opravdu zajímavých postav, vhodnou atmosféru tady vytvořila citlivě zvolená hudba. Má rada? Dívejte se do poloviny, pak to vypněte a pusťte si něco pořádného. Nezkazíte si hezký rozjezd a ušetříte 45 cenných minut svého života. ()

Reklama

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

To mam z toho, že než se na filmy dívám, tak si o nich nic nezjišťuju. Mulberry street se pro mě od první minuty stalo velice útrpnou záležitostí. "Horory" s touto tématikou snad ani nemohou být dobré, ale z tohohle debilita téměř kape. Otřes(e)ná kamera, která snad má navodit autenickou atmosféru nepůsobila (pokud ano, tak opačným než zamýšleným způsobem). Ať už postavy, tak i herci, jež je ztvárňovali, byli až nehezky nezajímaví, spíše odpudivě nesympatičtí a iritující. Hudba, byla-li nějaká, nutila spíš ke ztlumení zvuku. No a nakonec děj/pointa? Děs a hrůza, děj téměř žádný, jen rychlá, roztřesená a počítačově zefektivněná akce. A zhovadilejší téma jsem dlouho neměl možnost vidět, jestli vůbec někdy. Možná kdyby se film nesnažil tvářit tak vážně, ale oblékl se do hávu zábavného, absurdního béčka, měl by šanci na větší úspěch. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mulberry Street aneb krysy znovu útočí. Tentokrát ale jinak. Nejedná se totiž o již několikrát viděnou variantu filmu s přemnoženými/agresivními malými hlodavci, ale spíše o zombie horor, v němž hlavní úlohu nemají nemrtví, nýbrž "krysí lidé". Masky jsou na celkem dobré úrovni, hlavním mínusem tak pro mne byly nesympatické postavy a občasná nepřehlednost akčních scén. Od filmu jsem mnoho nečekal, ale nakonec se z Mulberry Street vyklubal příjemný horůrek s dobrou atmosférou. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Celkem sympaticky horror ,kde Manhattan zaplavi utoky nakazenych krys,po jejich kousnuti se lidi stavaji agresivnejsimi a predevsim dostavaji velkou chut na lidske maso!Obyvatele jednoho cinzovniho domu bojuji o sve preziti!Co vsak film srazi, je opet nesympaticka trhava kamera ve vypjatych scenach,kdy uz je to prestane bavit....? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama