Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokaždé, když dojde ve vesmíru k mohutnému výbuchu meteoru, vyrazí směrem k Zemi zvláštní druhy slunečních bytostí. Dutch Fallon sleduje tyto stvůry od doby, kdy se poprvé setkal s jejich hněvem a navždy mu to změnilo život. Do svého pátrání zatáhl i svého kamaráda hasiče Jakea. Oba má ale ve svém hledáčku agent Cooke, který je chce obvinit ze žhářství. Během vyšetřování série nevysvětlitelných smtících požárů postupně narůstá nedůvěra v agentovy závěry a zjišťuje se, že všechno je vlastně úplně jinak... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som sa nestačil čudovať, čo to pozerám za príšernú hlúposť. Lepší scenár by snáď napísalo i osem ročné decko! O nejakých hereckých výkonoch nemôže byť ani reči, pretože to čo tam tí ľudia predvádzajú je blamáž. Filmové triky sú hlboko pod úrovňou nizkorozpočtových seriálov typu Xena. Skrátka, šetrilo sa kde sa dalo a tak to aj dopadlo. "Fire Serpent" je príkladný filmový odpad! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Katastrofický příběh o požárech šmrncnutý fantasy motivem, kde se z plamenů zhmotňuje nějaké monstrum, snad něco jako drak, který samozřejmě působí jako hrozba a celkově se to má tvářit snad jako prostý televizní sci-fi horor. Nic naplat, chybí tomu kuráž, atmosféra a nějaké napětí. Jako prosťounká televizní filmová zábava, kupodivu sice funguje, tudíž shlédnutelná je, neb o požárech jsou daleko horší televizní filmy, ale v paměti nijak zvlášť nezůstane. Snad jen ten fantasy nápad, ale to je jinak skutečně vše. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Terlesky nám zase ukazuje že neumí dát dohromady akčnost a zábavu. Místo tohl nám servíruje akčnost a nudu. tenhle film je nepovedený, každopádně má pár dobrých scén který mě nutí dát aspoň 35%. Efekty mi přišli u Cinetelu na úrovni, takže jsem zklamán zas tak nebyl. Ale měly vyměnit režiséra protože Terlesky je fakt děsnej vykleštěnec. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Noční můra pro všechny hasiče. Splněný sen pro všechny pyromany. To všechno je prapodivný tvor z vesmíru, který si zřejmě hrál v dětství často se sirkami. Název filmu označuje tohoto tvora za hada. No jestli chcete, ale tohle kamarádské stvoření se většinou pohybuje jako jiskra a hada to může lehce připomenout v jediné scéně. Vždyť ani nemá rozeklaný jazyk! :-) Na filmu Ohnivý had není zřejmě nic, co by stálo za pozornost odborníků z čsfd. Celý příběh o živé pochodni z vesmíru je podávám v extrémně tupém scénáři, který je ozdoben příšernými dialogy (agentka FBI k postřelenému muži, který si drží krvácející ránu: ,,Jste v pořádku?"). Efekty, herci i všechno ostatní stojí za starou belu. Než to vidět znova, to radši strčit nohy do ohně. Podobné filmy: Duch ohně (2002) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +docela napínavý, akce byla v pohodě a herci taky -nabídne celkem směšné efekty/// Snesitelný, dá se přežít. Nejzajímavější je asi ten příběh, respektive jeho spiklenecký nádech nečeho velkého. Dokonce nemá ani příliš nelogičností a na TV film je to slušný průměr. Viděl jsem mnoho horších trapáren, tahle byla ještě koukatelná./// Celkem 45%/// ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama