Reklama

Reklama

Prosincoví kluci

  • Austrálie December Boys
Trailer 1

Obsahy(1)

Príbeh štyroch chlapcov zo sirotinca, narodených v decembri. Pri príležitosti ich narodenín podniknú výlet k moru. Mladý pár, nachádzajúci sa na pobreží, prejaví záujem o jedného z nich. Priateľstvo nerozlučných kamarátov je zrazu podrobené ťažkej skúške. Ktorý z nich bude vybraný a nájde si svoju novú rodinu? (jojoping)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Vlastně kdyby v tomhle snímku nehrál hlavní roli Daniel Radcliffe tak bych se na to asi vybodl, protože už jsem konečně prahl po filmu s Danielem Radcliffem někde jinde než v Harrym Potterovi.Vlastně mi to ale nestálo za nic, protože zřejmě filmy kromě Harryho s ním stojí za kulový.Prostě mi to přišlo takový divný a nějak jsem tomu nepřišel na chuť i když se to jevilo jako docela pěkný film.20% ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Látka na hutné psychologické drama s dětskými hrdiny - výsledek: k uzoufání neoriginální rodinná selanka odehrávající se v idylickém prostředí, s postavami bez poskvrnky na duši. Vyřešit útržkovitě podaný konflikt mezi adepty na adopci deus ex machinou v podobě pádu jednoho z chlapců do rozbouřeného moře je vskutku ryzí ukázkou scenáristické nemohoucnosti, což ještě korunuje halucinogenní vize matičky boží. Pár momentů dokáže zaujmout úsměvnou poezií, například velmi "horká" zpověď v autě, ale většinou se vrší jen jedno povrchní klišé za druhým (a ten černý kůň lovící ryby už je skutečně daleko za čárou). Za druhý klad lze považovat i uměřený výkon Daniela Radcliffea, který již zde dokázal, že Harry Potter jeho hereckou kariéru jen tak nepohřbí. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý dojem. Je tu všetko čo by mala mať dobrá retrospektívna dráma - deti s neľahkým osudom, nádej, priateľstvo, prvá láska, prvý sex, choroba, dokonca aj Harry Potter tu je.... ale akosi spolu dohromady to nefungovalo, hlavne po emotívnej stránke, pričom k postavám som dokázal zaujať maximálne ak tak neutrálny postoj. Jediné čo sa podarilo bolo umné využívanie náboženských prvkov, aj keď sa mi to miestami zdalo mierne prehnané. Rod Hardy mal v rukách ťažké zbrane no nedokázal ich použiť, asi by mal zostať len u seriálov, tie mu idú bezpochyby lepšie. 60/100 ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Nuda, která mimojiné dokazuje, jak moc to bude mít Daniel Radcliffe se svým hereckým projevem těžké bez HP:-) Navíc Teresa Palmer není ani tak hezká, aby přebila své neherectví a divák pochopil, že je ta osudová. Prostě dva neherci a režisér Nicka Furyho s Davidem Hasselhofem, to nemohlo dopadnout lépe... 30% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Pouštěl jsem si to jen kvůli Danielovi (jsem rád, že má stejný hlas) a od začátku a přes polovinu mě to fakt nudilo, málem jsem usnul, ale konec to hodně zlepšil. Úplný závěr tomu potvrdil 4. hvězdu. Teresa tu taky krásně září:). SA... Chlapci, mám skvělé zprávy. Otec Scully dnes přijímá zpovědi. ... SexyAjinka: A pro ženy:)? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Všichni chlapci dorazili do sirotčince v prosinci a slaví v tomto měsíci narozeniny, od toho se odvozuje název filmu. (D3VIL)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2007 v Melbourne. (BMW12)
  • Aby Daniel Radcliffe vyslovoval s věrohodným australským přízvukem, trénoval již šest měsíců před začátkem natáčení. (D3VIL)

Reklama

Reklama