Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (282)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Vaše dobrá pohoda je naší srdeční záležitostí." pravila Nova a usekla titulky. Ona už to ale nevychytala samotnou volbou filmu pro páteční večer, protože tohle nic neříkající lečo může chutnat leda tak gayům nebo truhlářům. Vzhledem k tomu, že mě nevzrušujou ani nabušení blonďáci ani plochá prkna, můžou bejt všichni rádi za dvě bambule. No a naše milovaná Nova? Ta by měla pojít na infarkt. (Filmfest Théoule 2013, 11/11) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ach jo, proč jen si zbytek filmu neudržel svižnost, nápaditost a vtip jeho startu? Proti první půlhodině, která začíná perfektní scénou s potopením lodi ("Kde je loď?" - "Našel jsem ji." - "Kde je?" - "Tobě to dojde.") a pokračuje stejně vtipnou epizodou s řetězem a kotvou, vlouděním se na loď Donalda Sutherlanda a setkáním s jeho naivní dceruškou, nemám vůbec nic. Chyba je ve zbytku Bláznova zlata. Ano, v tom zbytku, který bohužel obsahuje onu očekávanou honbu za pokladem. Nutno podotknout, že nudnou honbu za pokladem. Odbytý závěr s potyčkou na hřbitově a finální konfrontací kdekoho s kdekým mě už skoro vůbec nezajímal. Přesto všechno je ale tenhle film na jedno vidění víceméně neškodný a bezbolestný. Hodnotím ho tedy stejně jako Saharu = dvě a půl.__P.S. Velice příjemná hudba George Fentona. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jsem měl jen lepší náladu, zřejmě jsem se potřeboval vzpamatovat z té nevtipné komedie Morganovi, kterou jsem včera viděl, ale tohle mi celkem káplo do noty. Teda, napíšu to takhle - Bláznovo zlato není nějaká extra komedie, kde byste se váleli smíchy po zemi, to ne. Také se ukazuje, že Tennant zůstane, zřejmě navždy, režisérem jen jedné opravdu nadprůměrné komedie. Ale jak říkám, pokud to srovnám s včerejšími Morganovými, kde jsem se zasmál jednou za půlhodinu, tak tohle je mnohem příjemnější a mnohem snesitelnější. Hlavně proto, že na Kate Hudson se pěkně dívá (a co teprve na Alexis!) A ani Matthew "na co potřebuju tričko, když mám tak pěkné břicho" McConaughey mi nevadil. Kdyby se film vyhnul některým opravdu WTF momentům (chycení klobouku) a přidal více odhalené Kate nebo Alexis (klidně obě najednou, to bych fakt snesl :-)) šel bych i výš, než na mých 60 %. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie. Opravdu vyloženě zafunguje v létě (i když v zimě se u této komedie zahřejete). No komedie?! Jako pár gagů vtipné je. Už jen ten fakt , že velkého nigga rapera hraje někdo kdo je spíše jako raper drsňák směšný. Ale co. Je to oddychové , milé a celou dobu se člověk cití jako na pláži. Přivřete oči u pár chybiček u toho konce a budete opáleni. Akorát nevím zda je nutné vidět neustále McConaugheyo polonahého?!Btw. Alexis Dziena je tady opravdu , ale opravdu SEXY! ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson zbožňujem, páči sa mi v každej polohe(ehm...hereckej - samozrejme), ale romantické komédie jej proste seknú. Jej monológ pred zrkadlom so slzami v očiach je úžasný:). Samotný príbeh už taký extra zaujímavý nie je, ale akčné momenty sú veľmi pekné, takisto sem tam padne aj nejaká vtipná hláška a ústrednej dvojici to spolu pristane. U mňa to vychádza tak na 70 % - proste príjemná oddychovka. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Přestože film vydělal celosvětově slušnou sumu dolarů, do mnoha států se dostal bez kinodistribuce. (Rodriguez)
  • Scéna, kdy Tess udeří Bena po odchodu ze soudní budovy, byla natočena před Vice-Chancellor's Building na Queensland University of Technology. (Pethushka)

Reklama

Reklama