Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Rukopis Kevina Smithe je znát v každém druhém záběru. Přibližně prvních pět - šest epizod. Pak už si Ďáblův sluha jde svou vlastní cestou, stavící svůj potenciál na pouhopouhých dvou postavách - ulítlém spolupracovníkovi a kamarádovi hlavního hrdiny v jedné osobě Socka a na mém snad nejoblíbenějším satanovi od dob Ďáblova advokáta. Humor je plný cynismu (satan v brilantním podání Raye Wise) a sarkasmu (Sock) a trefil se mi přímo do noty. Jednotlivé epizody se od sebe kvalitativně neliší a jde tak o osmnáct nadprůměrných výletů do Samova světa obchodního domu Work Bench. ()

Brady 

všechny recenze uživatele

Úžasný seriál plný vtipných a "ďábelských" hlášek. Každý díl je naplněný humorem, ale také akcí a určitým nádechem posvátné úcty, již si pekelné mocnosti přece jen zaslouží. Nejvíc sem se ovšem bavil při rozhovorech Sama se Satanem. Ray Wise je naprosto dokonalý vládce pekel, a když se usměje, musíte ho mít rádi a zároveň se jej děsit. Zkrátka ve svém srdci cítíte, že tohoto milého pána v obleku je lepší nedráždit. :-) ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bylo to opravdu zajímavé, komické, nápadité, dobrodružné a nakonec proč ne, i pekelně ostré. Tak vám to nějak pořád odcípalo a odcípalo, že jsem to přestal tak nějak sledovat a už ani nevidím důvod se k tomu nějak vracet. Už si vzpomínám, tenkrát to přebil seriál Chuck, kterého začali v té stejné době vysílat. Chuck, také prodavač s jistými netradičními problémy, vyhrál na celé čáře. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že tohle režíruje Kevin Smith, tak jsem se na to musel podívat a nelitoval jsem toho. I když tento žánr nenabízel moc možností, co se týče chytání duší. Někoho by to možná nudilo každý díl jen samé chytání uniklých duší z pekla, tak přesto se tato příchuť neotřepala a dlabal jsem dál každý díl, protože vždy se přišlo s něčím novým, jako třeba zajimavý lapač duší, který se v každém díle měnil na něco zajimavého. Postupně to chytání přešlo trochu do pozadí a děj se začal více věnovat hlavně hlavní postavě Sama, jeho dívky a jeho dvou kámošů, což je dobře. Strašně mě mrzí, že už se tohle nebude vysílat a tak ten konec je krapet otevřený. No, musím doufat, že se seriál oživí, aby se natočila ještě alespoň jedna série. ()

s.e.p.p 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka, která se strukturou dílů hodně podobá Chuckovi. Reaper je ale mnohem vtipnější a hrají zde sympatičtější herci, díky čemuž se dá podobnost jednotlivých dílů překousnout. Doufám ve třetí sérii... 80% + hvězdička navíc za Ďábla (Ray Wise) a Ninu ( Jenny Wade ), na kterou bych se mohl dívat pořád. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama