Reklama

Reklama

Arthur a souboj dvou světů

  • Francie Arthur et la guerre des deux mondes (více)
Trailer

Pomocí lsti se Maltazard dostal do světa lidí. Má jasný cíl: sestavit armádu obřích seidů a převzít nadvládu nad celým světem. Vypadá to, že plány mu může zmařit jenom Arthur, který se ale musí nejdříve dostat do své ložnice a vrátit se do své původní velikosti! Uvězněný v drobném tělíčku Minimoje, se může samozřejmě spolehnout na pomoc Selenie a Betamechea a kupodivu také na Darkose, syna Maltazarda, který tvrdí, že chce přejít na jeho stranu. V závěrečném boji proti Maltazardovi, kdy jde Arthur se svými kamarády pěšky, jede na kole, v autě a dokonce i na motorce Harley Davidson, bude Arthur s kamarády potřebovat veškerou pomoc, která seženou. Bitva může začít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Od posledního dílu jsem moc nečekal. Dvojka mě natolik zklamala, že jsem do toho šel skutečně se skepsí. Jestli už si Besson počkal na to, zda mu "Arthur a Minimojové" dost vydělají, to nebyl schopen se aspoň trochu věnovat scénáři, který by nebyl tak stupidní? Když se Maltazard dostane do světa lidí, už to přestává mít své kouzlo, vytratila se ta nádhera animace a prostě mi to k Arthurovi nesedí. Je pořád roztomilejší jako ten pačesatý prcek. Navíc, Freddie Highmore nám přece jen o něco vyrostl a je to na něm poznat. Už není dětská hvězda, chlapec nám už prošel pubertou. Na třetím díle je pozitivní jedna zásadní věc, a to skutečnost, že se příběh konečně uzavřel a já můžu s klidem říct, že jsem viděl všechny díly. Jednička mi zůstane v paměti, ty ostatní vůbec. Je škoda, když vidí člověk takovou zajímavou sérii umřít hned s druhým dílem. Jestli jste se s Arthurem ještě nesetkali, podívejte se na jedničku a zapomeňte, že jsou nějaká pokračování. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/06/past-na-zraloka-21-jump-street.html ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €65miliónovTržby Celosvetovo $33,510,000▐ určite popravilo chuť po suchšej druhej časti, v tomto prípade to je opäť slušná zábavná jazda s dobrou trikovou stránkou, je na čo pozerať, aj keď miestami pohľad na Maltazarda musí byť pre decká pekný horror, nehovoriac už o jeho plastike tváre, brrr /60%/ ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně to dopadlo lépe než dvojka, která na mě působila dojmem epizody nějakého seriálu a skončila dřív, než začala. Třetí Arthur se navíc odehrává převážně v reálném světě a abych pravdu řekla, ten mě vždycky bavil o něco víc, než ten Minimojovský. Takže jsem si po nedvojkové dvojce přece jen o něco zlepšila chuť, ale to nemění nic na tom, že nejlepší z Arthurovské trilogie zůstává stále samotný začátek. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Rovnako dobré, ak nie lepšie ako jednotka (na dvojku treba čím skôr zabudnúť, je to len zbytočný prequel k trojke). Všetko je opäť chlapčensky nezbedné, akcie dravé, vtipy vtipné, navyše sa tu slušne paroduje, Francúzsky Spielberg ukazuje, že remeslo má ešte stále v malíčku. Najvyšší čas na niečo seriózne... ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Sice o chloupek lepší, než naprosto zbytečný druhý film, ale ani tak se nejedná o bůhví jaký zázrak. Logiku to minulo rychlostí blesku, postavy o sobě řeknou tolik nového jako poslanec při majetkovém přiznání a údajná epická bitva dvou světů vypadá jako hospodská rvačka při níž bezdůvodně začalo - jen tak mimochodem – hořet všech dvacet vesnických stavení. 55% P.S. A hlavní záporák už není zlý, ale pouze blbý!!! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Celá animovaná trilógia o Arturovi stála 196,4 milióna eur, čím sa stala najdrahším francúzskym projektom vo francúzskej kinematografii a zanechala za sebou také trilógie ako Asterix, Kuriér alebo Návštevníci. (Raccoon.city)
  • Pokud připustíme, že letadlo na gumu má takový dolet a lze ho ovládat, pak není důvod, aby se zřítilo kolmo k zemi jakmile k natažení gumy dojde. Ve skutečnosti by následoval klouzavý let. (Jarek572)
  • Snímka sa so svojím rozpočtom 68 milióna eur stala najdrahším animovaným filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama