Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh nás seznamuje s plánem jedné velmi záhadné dvojice. Jerry je po obžalování svou spolupracovnicí Rebecou ze sexuálního obtěžování propuštěn z práce. Podá však na svého zaměstnavatele žalobu. Díky tomu, že jeho právník nalezne na účtu Rebeci špinavé informace, dohodnou se mimosoudně a Jerry získá 10 mil. dolarů. Ukazuje se, že Jerry s Rebecou jsou milenci. Nakonec je vše ale úplně jinak a Jerry v jejich plánu objevuje velmi zásadní chybu. (MsWampir)

(více)

Recenze (9)

Botič odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná ztráta času. Takový koktejl namíchaný ze zaručených ingrediencí - rozdrcené Skandální odhalení, doplněné špetičkou Základního instinktu a zalité Ďábelskou lstí. Jenže…Nic tu nefunguje, tak jak by mělo a vše je předvídatelné už od první minuty. Má smysl koukat se na výběr toho lepšího v tom nejhorším možném balení? Definitivně NE. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Jak praví stará moudrost, není dobrý nápad okrádat někoho, kdo má nejen vlastní zásady, ale i sílu je uplatnit. Takoví lidé pak většinou trvají na tom, aby se věci dotáhly až do konce. Vašeho. :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama